Sunday, January 17, 2010

Αποχώρηση εν μέσω μπλόκων


Ήρθε η ώρα να ετοιμαστώ για αποχώρηση , αλλά δεν ξέρω αν θα καταφέρω να φτάσω στην Θεσσαλονίκη .. Μπλόκα βλέπετε, γιατί οι αγρότες μετά από τις νύφες που έψαχναν, αφού τις βρήκαν ζητάνε από εμάς να τις πληρώσουμε κιόλας.. Και γώ αγρότης είμαι , καλά όχι εγώ ακριβώς ο πατέρας μου είναι αλλά κάποια πράγματα πρέπει να λέγονται όπως έιναι..
Γιατί πρέπει πάντα να παραλύει ολόκληρη η χώρα όποτε του καπνίσει του καθενός??? Σίγουρα δε λέω αιτήματα έχουν , αλλά όλοι ξεχνάνε και τις ρημάδες τις υποχρεώσεις.. Αλλά έτσι είμαστε στο να ζητάμε συνεχώς είμαστε καλοί αλλά στο να δώσουμε ούτε λόγος.
Πάντως ο Ολυμπιακός θα καταφέρει να περάσει για να παίξει μπάλα με την Καβάλα , αλλά ο Κώστας που γράφει και κρίνεται το μέλλον του να παει να...@@@@@.....
Βρε αϊ σιχτίρ Αναίσχυντα πλάσματα....Λίγη τσίπα δεν βλάπτει...

2 comments:

Nick said...

Φτάσαμε στο σημείο κάποιες συντεχνίες (γιατί αυτοί οι αγροτοπατέρες είναι τόσο *αγρότες* όσο οι μαφιόζοι του ΟΛΠ είναι *λιμενεργάτες*) να καταλαμβάνουν και να αποφασίζουν πως θα χρησιμοποιούνται δημόσια αγαθά και η περιούσια όλων των πολιτών.

Οι εθνικές οδοί είναι ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΜΕΝΗ περιουσία ΟΛΩΝ μας και η κατάληψη της ουδεμία σχέση έχει με το δημοκρατικό δικαίωμα της διαδήλψσης. Μάλιστα είναι παράφορη παραβίαση του.

Γιατί δεν τους συλλαμβάνουν Α.Μ.Ε.Σ.Α;

Captain_nemo said...

Σε αυτό με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνω.. Πρέπει να γίνει μια μαζική εκκαθάρηση γιατι δεν πάει άλλον.. Ελεος πια, το ήθος από αυτή τη χώρα λείπει εντελώς!!!