Friday, March 28, 2008

Strange feelings....



if were a drop of dew, I could take refuge on a blade of grass...
but I am only a man with no home on any place...
"The Metabarons"

7 comments:

Kleine wolke said...

Home is where the heart is, φίλε μου... Κι αν νοιώθεις παράξενα είναι ίσως επειδή μαθαίνουμε πολλές φορές να ζούμε απο κεκτημένη ταχύτητα.
Άσε την καρδιά σου να νοιώσει όλα τα συναισθήματα χωρίς φόβο. Το σπίτι σου είναι μέσα σου.Κι είναι το πιο όμορφο σπίτι :))

Captain_nemo said...

Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Θα συμφωνήσω μαζί σου, και θα προσπαθήσω να το ακολουθήσω.. :)

dreamlike said...

Θα συμφωνήσω κι εγώ απόλυτα.. Το σπίτι είναι εκεί που είναι η καρδιά.. Κι όσο μακριά κι αν είναι αυτό, αξίζει να πας... ;)

Anonymous said...

Ρε κωνσταντίνε, ειλικρινά δεν κατάλαβα.. Μάλλον είμαι άτεχνος, ή ξέχασα τα αγγλικά που ήξερα, ή..ή δεν έχω καμία επαφή πλέον με τα θέματα που χρήζουν έστω διψήφιο IQ!! ;-) Αλλά για να πω κι εγώ κάτι, εεεε... θα συμφωνήσω με την kleine wolke.. Μου φαίνεται κάτι ξέρει αυτή για να στο λέει.. Δεν ξέρω γιατί αλλά αυτό που μου ήρθε τώρα είναι: "One can be young only once in a lifetime, but immature forever!", και σκέφτομαι πόσο μου κολλάει αυτή τη στιγμή.. Συγνώμη..!!! Καλή σου μέρα, και μην πέφτεις σε παρακαλώ!!! :-)

Anonymous said...

Προς αποφυγήν παρεξηγήσεως, το "συγνώμη" που είπα, ήταν επειδή μάλλον το γάμησα το κλίμα εδώ και μάλλον είπα τελείως άσχετα πράγματα απ' αυτά που θα έπρεπε.. Αλλά όσο μιλάω τόσο χειρότερα τα κάνω, οπότε.. Τα λέμε στο επόμενο ποστ!!

Captain_nemo said...

Βασικά με μπέρδεψες αρκετά thogia. Αυτό που έννοιωθα όταν έγραφα το συγκεκριμμένο ποστ είναι ότι δε χωράω πουθενά και ότι δεν υπάρχει κάπου έστω και λίγος χώρος και για μενα από συναισθηματικής πάντα άποψης. Τουλ έτσι έννοιωθα όλη την προηγουμενη εβδομάδα, κάτι που βέβαια δεν ισχύει όπως κατάλαβα και τάμπα καθόμουν και έσκαγα και γενίκευα... Απλά ώρες ώρες με πιάνουν τα κυκλοθυμικά μου και κλείνομαι στον εαυτό μου ....
Μπόρα ήταν και πέρασε..

Kleine wolke said...

Επίτηδες το κάνει αυτό ο φίλτατος Θόγιας μας,λέει κάτι που σε στέλνει για να μην ξέρεις μετά τι να του απαντήσεις:)[ σ'εχω καταλάβει Θόγια μου, τι νομίζεις;;]
Χαίρομαι πάντως, Κωνσταντίνε που νοιώθεις καλύτερα, η κυκλοθυμικότητα(ή κυκλοθυμία;; μπερδεύτηκα τώρα..ποιό είναι το σωστο;;) είναι ασθένεια της εποχής με μορφή επιδημίας..όλους μας πιάνει,μας αφήνει... αλλά τι να κάνεις; είναι φάση "σκάσε και κολύμπα"!
Κι επειδή απ'ότι κατάλαβα όλοι εδώ λέμε στίχους τραγουδιών...:
"[...] I know the pieces fit cuz i watched them tumble down
no fault, none to blame it doesnt mean i dont desire to
point the finger blame the other watch the temple topple over.
To bring the pieces back together rediscover communication[...]"

SCHISM-TOOL

Συμπέρασμα 1 η επικοινωνία σώζει
Συμπέρασμα 2 δε νομίζω οτι έχω γίνει ιδιαίτερα κατανοητή σε αυτό μου το σχόλιο
Συμπέρασμα 3 πρέπει να πάψω να απλώνω μπουγάδα σε ξένα blogs,αμα είναι να γράφω τόσα πολλά ας γράφω ποστς στο δικό μου :Ρ

Σόρρυ καπετάνιε :))))