Sunday, March 16, 2008

...

Μετά από το τελευταίο ποστ της Kleine wolke , αποφάσισα να κάνω και εγώ το Αρκοτεστ.
Το αποτέλεσμα έδειξε ότι , μοιάζω με τη Λουκριτία στο χαρακτήρα. Πιο συγκεκριμένα λέει:
Αν και ανήκετε στα αιλουροειδή, φαίνεται ότι έχετε πολλά κοινά σημεία με σκύλο που γαβγίζει αλλά δε δαγκώνει.Έχετε ένα δυναμισμό αναμφισβήτητο, αλλά πάντα την τελευταία στιγμή κάτι στραβώνει και δεν πετυχαίνετε αυτό που θέλετε. Συνήθως βέβαια για τις αναποδιές σας φταίνε οι άλλοι, το κατεστημένο, η πουτάνα κοινωνία, με άλλα λόγια δυσκολεύεστε να αναλάβετε την ευθύνη του εαυτού σας. Ενώ δηλαδή διακρίνετε με ευκολία οτιδήποτε μπορεί να σταθεό εμπόδιο στην εκπλήρωση των αναγκών σας, δύσκολα το ξεπερνάτε. Αν μάλιστα δεν έχετε και κάποιον σύμμαχο, εκτός από τον Καστράτο που σας γράφει στα αυτιά του, δεν προσπαθείτε καν να ξεπεράσετε τη δυσκολία και συνεχίζετε την γκρίνια. Έχετε δηλαδή τάσεις εξάρτησης αλλά στην περίπτωσή σας η εξάρτηση είναι καλυμμένη. Μέσα σας αλλά σε πολύ βάθος κάπου κοντά στον κήπο, υπάρχουν συναισθήματα ανασφάλειας και αδυναμίας τα οποία συγκρούονται με τις πολύ υψηλές απαιτήσεις που έχετε πολύ ανεπτυγμένο το φόβο της αποτυχίας που εκδηλώνεται κυρίως ως αδυναμία δράσης και επειδή σας είναι εύκολο να ρίχνετε αλλού ευθύνες, γίνεστε επιθετικοί και επικριτικοί με τους άλλους. Η επιστημονική ομάδα λοιπόν συνιστά: υπομονή... στους άλλους.

Δεν περίμενα ότι θα έπεφτε τόσο πολύ μέσα σε σχέση με το χαρακτήρα μου. Αν και δε μου πολυάρεσε να πω την αλήθεια, μπορώ να πω ότι άρχισα να συνηθίζω τελικά ότι έτσι είμαι, και ότι πολύ δύσκολα μπορώ να αλλάξω, αλλά γιατί να το κάνω?
Μια χαρά είναι ο εαυτός μου....
Υ.Γ. το τεστ μπορείτε να το βρείτε εδώ, όσοι κάνετε το κόπο να με διαβάζεται σας προτρέπω να το κάνετε, και όποιος έχει όρεξη , να μας πει τι βγήκε..

5 comments:

Anonymous said...

wraio to test egw vghka gourouni (:O) kai an kai merika pou lei einai swsta gia merika den eimai kai toso sigouros

Kleine wolke said...

χεχεχεχε, Λουκρητία! καλοοοοο! αυτο είχα την ελπίδα να βγώ αλλά τελικά δε μου'φεξε... όπως και να'χει αφού δε βγήκες ο καστράτο πάλι καλά να λες!
Καλό βραδάκι!

Nick said...

Βασικά Γουρούνι βγήκα :p

Captain_nemo said...

και οι 3 , γουρουνάκια ε?
πλάκα έχει πα΄ντως το τεστ.
αν κια στην αρχή ξίνησα λίγο είδα ότι στα περισσότερα έπεσε μέσα

Nick said...

Ε δεν πέφτει ακριβώς μέσα το τεστ, απλά όταν απαντάς μόνο "ναι" και "όχι" κατευθύνεσαι σε ορισμένα στάνταρντ πράγματα. Υπάρχει και το σχεδόν και το ναι αλλά... ;)

Άρα είμαι γουρούνι αλλά...