Tuesday, February 26, 2008

So tired, please give me a break....


Είναι 12:30 το βράδυ και ετοιμάζομαι να πάω για νανάκια. Μπορεί να είμαι πτώμα, όπως είμαι τις τελευταίες μέρες , αλλά ήθελα να γράψω ένα ποστ πριν πάω για ύπνο. Έχω να γράψω πολύ καιρό κάτι στο blog μου, αλλά δεν είναι ότι δε θέλω αλλά το ότι δε προλαβαίνω. Με το που τέλειωσε η εξεταστική μπήκαμε σε ένα φρενήρη ρυθμό στη σχολή και προσπαθώ να κρατηθώ για να μη πέσω. Η ένταση είναι τρομερή , το ίδιο και η πίεση και να ήταν μόνο η πίεση της σχολής , πάει και έρχεται.. Νοιώθω πολύ περίεργα τον τελευταίο καιρό και υπάρχουν πολλοί λόγοι για αυτό. Σίγουρα το πιο κάτω ποστ έδειχνε το αντίθετο, αλλά έχουν δίκιο που λένε μεγάλη μπουκιά φάε , μεγάλη κουβέντα μη λες.. Τελικά δε πρέπει να μιλάμε και πολύ και να είμαστε υπεραισιόδοξοι, απλά και στην αισιοδοξία χρειάζεται κάποιο μέτρο, το οποίο δυστυχώς δε μπορώ να διαθέσω και πάντα πιάνω τα άκρα. Θα μου πείτε "τι μας το λες , είχαμε και εμείς μια σκασίλα...", το ξέρω ότι δε πρόκειται να συμβεί αυτό βέβαια απλά σε κάποιον θέλω να περιγράψω το τι γίνεται τις τελευταίες μέρες και με περιορίζει. Μπορεί να ακούγομαι υπερβολικός , αλλά δε νομίζω να φτάσει το Πάσχα χωρίς να καταρρεύσω πρώτα. Η κούραση είναι τόσο μεγάλη που ειλικρινά σέρνομαι κάθε μέρα στη σχολή. Φτάνω το βράδυ στο σπίτι και το μόνο που θέλω είναι να πέσω και να ξυπνήσω μετά από μία εβδομάδα, αλλά δυστυχώς δε μπορώ να το κάνω γιατί πρέπει να προετοιμάσω τα εργαστήρια της επόμενης ημέρας. Έτσι και σήμερα, από τις 10 το πρωί ήμουν στη σχολή και γύρισα 9 το βράδυ και ενώ ήθελα να κοιμηθώ , κάθισα και διάβασα για το αυριανό εργαστήριο μιας και επιβάλλεται, αλλά χωρίς καθαρό μυαλό..
Ελπίζω σύντομα να μπορέσω να βρω την άνεση και να γράψω κάτι πιο ουσιαστικό από το σημερινό ποστ, αλλά έως τότε θα σας καληνυχτίσω ..

5 comments:

Nick said...

Χαλάρωσε λίγο ρε! That's an order soldier! :@

Θυμάμαι αυτά τα εξοντωτικά/σπαστικά 10ωρα, αλλά μην εξοντωθείς και στ' αλήθεια. Μη διαβάζεις για τα εργαστήρια σου, τι; θα σε εξετάσουν;

Όπως μας διδάσκει και ο εκ πληκτικότερος-παπάρια Πρωθυπουργός "χαλααααράαααα" ;)

Anonymous said...

Δεν θα συμφωνήσω ακριβώς με τον Radikal, μα πάνω κάτω θα σου πω τα ίδια.. Για το εργαστήριο να διαβάσεις, δε λέω, αλλά είναι ανάγκη να πηγαίνεις σε κάθε παρακολούθηση;;; Σιγά, πάρε τις σημειώσεις από άλλον! Άντε, καλή ξεκούραση!

Captain_nemo said...

@radikal
πρέπει να διαβάζω γιατί πέφτει γερή εξέταση. Απλά μας ζορίζουν πολύ με το που άρχισε κιόλας το εξάμηνο.
@thogias
η βλακεία με τη σχολή είναι ότι εαν δε παρακολουθήσεις δε περνάς, γιατί άλλα γράφουν τα βιβλία, άλλα διδάσκουν και άλλα βάζουν. Ότι να 'ναι δηλ.
Ευχαριστώ πάντως ρε παιδιά, ευτυχώς πλησιάζει η καθαρά δευτέρα και μόνο τότε το κόβω να χαλαρώνω λίγο..

Anonymous said...

κουραγιο κωστακη, μαζι θα το περασουμε και αυτο, οπως και οποιοδηποτε αλλο ζορι σε αυτη τη ρημαδα τη σχολη που μπηκαμε..
εσυ να προσεχεις και αμα νιωθεις πολυ κουρασμενος, take α break ;
δεν θα πεθανουμε επειδη αυτοι το θελουν!!

Captain_nemo said...

thanks a lot Ματούλα μου! Μαζί θα το ξεπεράσουμε και αυτό το εμπόδιο. Παρεπιπτόντως το Eργαστήριο Πυρηνικής μπορεί και να παλεύεται τελικα..