Wednesday, May 21, 2008

Terasbetoni


Δεν ξέρω πόσοι είδατε Γιουροβίζιον σήμερα , αλλά όσοι το κάνατε σίγουρα θα προσέξατε τους Terasbetoni από την Φιλανδία, οι οποίοι ξεχώρισαν κάπως με το ροκ κομμάτι ους . Εντάξει, δεν ήταν τπτ το τρελό αλλά έκανε αίσθηση σαν κάτι πιο δυνατό.
Βασικά δε ξέρω πόσοι το είχατε προσέξει, αλλά έτυχε πριν από καιρό να βρω ένα avi κλιπάκι με την μουσική τους ως cover, και άρχισα να τους ακούω φανατικά. Έτσι φανταστείτε την έκπληξή μου , για το ότι ένα συγκρότημα το οποίο το ανακάλυψα εντελώς τυχαία και δεν το ξέρει κανένας να παίζει στην Γιουροβίζιον, θα μου πείτε σιγά το διαγωνισμό, αλλά έχει μια κάποια αναγνωρισιμότητα..
Τελικά, πλάκα θα έχει , αν από του χρόνου δείτε ξανά και του κουτιού τα παραμύθια να ξαναπροβάλλονται σε νέα εκδοχή..Αν με πιάνετε πως το εννοώ...

2 comments:

Anonymous said...

epitelous kai kati pou kapws akougete sti eurovision checkare kai to video pou pistevw pos einai to video clip http://www.lyricstranslations.com/eurovision/terasbetoni-missa-miehet-ratsastaa

LilithCobain88 said...

Νομιζα οτι ημουν η μοναδικη που τους προσεξε!!ειχα μεινει με το στομα ανοιχτο οταν πρωτοακουσα τα παλικαρια του σχηματος Terasbetoni και απο τοτε τους ακουω με πολλη πωρωση!!!