Monday, January 14, 2008

time ends


Λίγα λεπτά πριν να με πάρει ο ύπνος και είπα να κάνω ένα post, μιας και μπορεί να περάσει πολύς καιρός μέχρι να ξαναγράψω κάτι (καλά ντε με γνωρίζεται ότι δεν παίρνω και όρκο). Από αύριο θεωρητκά μπαίνουμε σε περίοδο εξετάσεων και έτσι αρχίζει το σκληρό διάβασμα.Έτσι αρχίζουμε να κλεινόμαστε άπειρες ώρες στο σπίτι, εμείς και τα ντουβάρια, αλλά έλα που δε μπορούμε να κάνουμε και αλλιώς.Θα ήθελα λοιπόν να ευχηθώ σε όλους σας παληκάρια και κοπελιές που δίνεται καλή επιτυχία και να βάλει ο θεός το χέρι του και εμείς τα στυλό όπως μ'αρέσει να λέω ώστε να περάσουμε πολλά μαθήματα.Άντε με ένα πόνο να μας βγει/μπει(εσείς διαλέγετε).

5 comments:

Anonymous said...

1) Η ευχή πολύ μου άρεσε, μιας και τα στυλό είναι πολλές φορές το μόνο που μπορώ να προσφέρω σε μία εξέταση, πολλές φορές ούτε καν γνώση!!! ΧΑ!!
2) Καλή επιτυχία και σε 'σένα, δεν ξέρω τι έτος είσαι, ότι και να 'σαι, να σε αφήσει χωρίς χρωστούμενα! Εφικτό;
3) Με το καλό να μας βγει (ορμώμενος από το 2), δηλαδή να μη μας αφήσει με χρωστούμενα...

ΥΓ) Ο δικός μου τίτλος σε αντίστοιχο ποστ, θα ήταν time stops. Δείχνει τη σχέση μου με το χρόνο την περίοδο εξετάσεων. Αύριο καλά να γράψεις!

Captain_nemo said...

Σε ευχαριστώ για τις ευχές φίλε μου !Βασικά είμαι στο 3ο έτος και δόξα το θεό έχω 10 που χρωστάω και 7 της εξεταστικής (μεγάλη πίκρα).Άντε καλή επιτυχία και σε 'σενα!

Anonymous said...

egw pantws shmera ta g@mhs@ sthn hlektronikh. den kserw eseis ti kanate. kalh synexeia palikaria. o xronos me piezei and I hate this feeling :S

Anonymous said...

Υπομονή τα έχουμε περάσει όλοι αυτά, τις εξεταστικές που μετράμε τις μέρες και τα μαθήματα για να δούμε πόσες μέρες έχουμε για κάθε μάθημα, ποιο Σαββατοκύριακο έχουμε περιθώριο για ένα ξενύχτι, γιατί τότε μας πιάνει και θέλουμε να τα πιούμε. Τώρα που το σκέφτομαι λογικό γιατί στην εξεταστική είναι που έχουμε περισσότερο ανάγκη το ποτό!
Καλή επιτυχία! Υπομονή και κουράγιο!

Captain_nemo said...

Σε ευχαριστώ πολύ. Μάλλον το κόβω για Σάββατο να το καίμε, γιατί έχει πολύ πικρα αυτή η εξεταστική.