Monday, December 21, 2009

AVATAR


Προχθές πήγαμε και είδαμε το Avatar... Μετά από αυτό έμεινα με το στόμα ανοιχτό μιας και είναι από τις πιο υπέροχες ταινίες που είδα ποτέ, με τα πιο τέλεια εφέ και γραφικά που σε κάνουν να νιώθεις σαν να είσαι σε όνειρο και δεν θες να ξυπνήσεις.. Αυτή η ταινία τα είχε όλα, δράση , πλοκή , ανατροπές, αγάπη , τέλεια οικολογικά μηνύματα, εφέ, αγωνία, απογοήτευση .. Όλα τα συναισθήματα και χαρακτηριστικά που λες ότι ποτέ δεν μπορούν να χωρέσουν σε μια ταινία δυόμιση ωρών.. Σε καθηλώνει τόσο με το σενάριο το οποίο πραγματικά είναι το καλύτερο που έχω δει σε ταινία και σε κάνει να αναρωτιέσαι για πολλά πράγματα στο τέλος της!! Νιμίζω ότι πρέπει να πάνε όλοι να την δουν γιατί είναι ένα αριστούργημα που θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό!!!

5 comments:

Anton said...

Το είδα σε 3D και ήταν φοβερό!

Nick said...

Είναι από τις ταινίες που σε καθηλώνουν χωρίς η πλοκή δεν σε εκπλήσσει σε κάποιο σημείο.

Είναι πώρωση!

Captain_nemo said...

πορωση δεν θα πει τίποτα ρε συ!!!! ΤΕΛΕΙΟΟΟΟΟΟ

alfistigr said...

επειδή μόλις γύρισα από το avatar - καί μην αποκλείεις καί κάποιο σχόλιο στο "σπίτι" μου... ok, από τα πιό όμορφα παραμύθια πού έχω δεί, αλλά μού έχει καρφωθεί ένα ερώτημα.
Μού επιτρέπεις να το θέσω?

Άραγε αυτές τις ταινίες, τις βλέπουμε γιά αφύπνιση, γιά επαγρύπνιση, ή γιά άλλοθι?

Captain_nemo said...

να σ πω προσωπικα , δεν ειχα ιδεα για το τι πηγαινα να δω.. Μεσα στην αιθουσα μπορω να πω οτι μερικα πραγματα , οπως η ευαισθητοποιηση για το περιβαλλον με ταρακουνησε λιγο κ με έβαλε σε σκεψεις.. Οποτε απαντωντας για μενα θα σου πω οτι τις βλεπουμε για να περασουμε ομορφα, και ελπιζοντας ότι κατι θα μας μεινει στο τελος! :)