Thursday, September 15, 2011

Tα επίδοξα τραγικών πολιτικών


Μετά από τα πρόσφατα μέτρα και νόμους και επιβολές άδικων και αβάστακτων εξτρά φόρων για όλους τους Έλληνες, εκτός βέβαια από αυτούς που έχουν εξουσία για να πληρώνουμε κάθε τετραγωνικό ιδιοκτησίας έχω να προτείνω κι άλλα μέτρα στην σούπερ δημοκρατική κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ που με τόσο ισονομία , δημοκρατία και αξιοκρατία κυβερνά αυτό τον ρημαγμένο τόπο.. ( Ειρωνικό είναι , μην τσιμπάτε)
1) Να κοστολογήσουμε και κάθε μέτρο σωληνώσεων υδρευσης και αποχετευσης για το κάθε σπίτι.
2) Όλοι οι έλληνες να μετρήσουν πόσους λαμπτήρες έχουν στα σπίτια τους και να τον χρεώσουμε ένα ευρώ τον καθένα..
3) Όλες οι γυναίκες να χρεωθούν για κάθε εξτρά ζευγάρι παπούτσι πάνω από τα 10 με 2 ευρώ.. Από αυτό όχι μόνο ξεχρεώνουμε αλλά αγοράζουμε και την Γερμανία
4) Όλοι οι άντρες να χρεώνονται εξτρά για κάθε φορά που δεν κατεβάζουν το καπάκι στην τουαλέτα .. Να την αγοράσαμε και την Γαλλία..
5) Για κάθε φορά που βάζουμε τζατζίκι στις πίτες από το σουβλατζίδικο να πληρώνουμε 50 λεπτά στο κράτος
6) Να χρεώνουμε τον αέρα με 1 ευρώ το κυβικό
7) Όσοι βάζουν τριμμένο τυρί στις πατάτες να χρεώνονται
8) Όσοι πίνουν φρέντο εσπρέσσο καπουτσίνο και κάθε λογής καφέ εκτός από Ελληνικό να χρεώνονται.. Για να τονίσουμε το αίσθημα εθνικής υπερηφάνειας του να είσαι Έλληνας (τρομάρα μας)..
9) Για κάθε καινουριο κινητό να πληρώνουμε φόρο πολυτέλειας .. Όπα κάτσε αυτό το κάνουμε ήδη , για αυτό και όλα τα κινητά τα πληρώνουμε 200 ευρώ πιο ακριβά από όσο κοστίζουν , το ίδιοισχύει και για τους υπολογιστές οπότε γράψτε άκυρο..
10) Για κάθε σαρδάμ του Πρωθυπουργού ό κάθε έλληνας να πληρώνει 5 λεπτά του ευρώ φόρο.... Νά τες βγήκαν και οι συντάξεις..
11) Για κάθε άνεργο σε αυτή την χώρα να πληρώνουμε φόρο... ( άκυρο κι αυτό καθώς νομίζω πως το κάνουμε ήδη)
12) Κάθε φορά που τραβάμε το καζανάκι να πληρώνουμε! αν σε πιάσει κόψιμο κι όλας εκεί α δεις χαρά για το κράτος, σκατό και ευρώ..
13) Για κάθε δυσαρεστημένο έλληνα φόρος... Αγοράσαμε και καινουρια βιβλία με χρυσό εξώφυλλο για όλους τους μαθητές..
Λοιπόν κύριοι πολιτικάντιδες γιατί ούτε καν θεωρείστε πολιτικοί για σκεφτείτε το και λίγο να δείτε για πότε θα βγούμε από την κρίση... Και μετά αυτοκτονείστε αν την γλυτώσετε και δεν σας καθαρήσουν πρώτα.... GODZILA FACEPALM!!! & DOUBLE FACAPALM!!!!

9)

No comments: