Monday, June 6, 2011

Κλείστε το στόμα




Αν και είπα να περιμένω μέχρι να πάρω σχετική άδεια από τον δημιουργό της original ανάρτησης δεν άντεξα και θα γράψω την δική μου με τα στοιχεία που παρέθεσε ο φίλος στο blog : http://www.stupidity.gr/

Λοιπόν δεν ξέρω πόσοι από εσάς είδαν το εξοργιστικό βίντεο της κυβέρνησης ΓΑΠ για το "έργο"που και καλά πέτυχαν τους τελευταίους 20 μήνες, αλλά το είδα και έφριξα.
Το ανόητο βίντεο: ΕΔΩ

Το κακό δεν είναι ότι κάνουν ανόητα βίντεο σε βάρος του Ελληνικού λαού κοροϊδεύοντας 10.000.000 πολίτες αλλά η λογοκρισία που πέφτει. Μετά από καταιγισμό dislike και αρνητικών σχολίων οι υπεύθυνοι έκλεισαν το voting και άρχισαν να διαγράφουν τα αρνητικά, γεμάτα αγανάκτηση σχόλια αφήνοντας μόνο όσα εξυμνούσαν την στάση της κυβέρνησης. Εγώ μπήκα αφού είχε γίνει η διαγραφή και το ρετούς και έφριξα μιας και αναρωτιόμουν σε πια χώρα ζω τελικά και μήπως είμαι εξωγήινος..

Έκανα ένα αρνητικό σχόλιο το οποίο πρέπει να περάσει από την έγκριση του υπεύθυνου προφανώς και το οποίο ακόμη δεν έχω δει. Και σαν να μην φτάνει αυτό διαβάζω σχόλια από Έλληνες που προφανώς ή έχουν άπειρα λεφτά ή είναι απόλυτα ικανοποιημένοι με την παρούσα κατάσταση και απορώ πως γίνεται αυτό!

Πως γίνεται από την μία να διατυμπανίζουμε την ελευθερία και τις αξίες και ταυτόχρονα να κόβουμε την ελεύθερη βούληση και γνώμη του Ελληνικού λαού κόβοντας του ακόμη και το απλό και κατοχυρωμένο δικαίωμα ενός σχολίου.

Έχουμε λοιπόν μια μονόπλευρη δημοκρατία που μόνο η μία άποψη ακούγεται και όλοι οι υπόλοιποι να σωπούν. Οκ λοιπόν αφού αυτό το κράτος θέλετε να το χαίρεστε. Δεν ανήκω σε καμιά παράταξη και δεν υποστηρίζω κανένα κόμμα αλλά με ενδιαφέρει το καλό αυτού του πονεμένου τόπου το οποίο προφανώς δεν ενδιαφέρει αυτούς που κυβερνάνε. Ντροπή σας "κύριοι" ,τουλάχιστον δεν σας κόβει να μην τα κάνετε όλα τόσο απροκάλυπτα.


Απλά όσοι έχετε σκοπό να κατακρεουργήσετε και άλλο αυτό τον πονεμένο τόπο να ξέρετε πως υπάρχει και Νέμεσις και κάποια στιγμή θα κάνει την εμφάνισή της.

υ.γ. Εδώ μερικά καλύτερα διατυπωμένα βίντεο

1 comment:

Wise_One said...

Ααααα σε παρακαλώ... Οι 5-10 που δεν είχαν πρόβλημα με το βίντεο έχουν δίκιο... :Ρ