Friday, November 19, 2010

Σειρών το ανάγνωσμα, ή πιο σωστά το θέαμα.


Λοιπόν , ως γνωστόν εδώ και αρκετά χρόνια , όταν δε διαβάζω σχεδόν πάντα θα ασχολούμαι με τον υπολογιστή. Και τι κάνει ένας χρήστης όταν δεν παίζει , βλέπει ανιμε ή χαζεύει στο youtube?
Βλέπει σειρές, ναι αυτό το αμερικάνικο θεϊκό είδος που έσωσε την μουντή καθημερινότητά μας και ήρθε να μας ψυχαγωγήσει
Μέχρι τώρα έχω δει δεκάδες σειρές και εκατοντάδες επεισόδια
Από αυτές ξεχώριζαν το Lost ( μέχρι τον 3ο κύκλο, γτ μετά δεν παλευόταν), το Big Bang Theory, το FRINGE το οποίο θεωρώ αριστούργημα, Ηow i met your mother, Legent of the seaker , Supernatural, Chuck, και πολλά άλλα τα οποία ξεχνάω ήρθε κάτι καινούριο να με ενθουσιάσει.

Αυτό είναι η καινούρια σειρά "The walking dead", ναι ξέρω θα μου πείτε άλλη μια σειρά με ζόμπι και καναδυό μπαρμπάδες να ξεκληρίζουν γενειές από δαύτα, αλλά εδώ δεν είναι μόνο αυτό, έχει και ιστορία από πίσω και πολύ παρασκήνιο.
Δεν είναι απλώς μερικοί μπούλιδες που απλά προσπαθούν να επιβιώσουν, αλλά η μεταφορά με ρεαλιστικό τρόπο, κάτι που δεν έχει γίνει από καμία ταινί ή σειρά μέχρι τώρα , της ζωής όσων έχουν απομείνει , των παθών και των λαθών τους, της δολοπλοκίας και της εμπιστοσύνης μερικών από αυτών. Της αθωότητας αλλά και της απόγνωσης των χαρακτήρων.
Βέβαια μετά από όλα αυτά συνεχίζει να έιναι μια Kick ass σειρά, της οποίας τα επισόδεια έιναι όλα σε HD ,1-2 Gb το κάθε ένα, στην οποία θα δεις το πραγματικό πρόσωπο μιας τέετοιας ιστορίας , στην οποία αναγκάζονται όλοι να κάνουν αυτά που ούτε να φανταστούν μπορούσαν και να αγκίξουν τα πιο κρυφά φύλλα της ψυχής τους.
Για μένα η σειρά παίρνει 5 * και αξίζει να την δει κάποιος!


υ.γ. Μόλις ανακάλυψα ότι η ιδέα προέρχεται από Comic το οποίο την καθιστά ακόμη πιο κορυφαία!!

No comments: