Thursday, June 28, 2007

ΖΕΣΤΗ


Προσπαθώ να διαβάσω για την εξεταστική μου που αρχίζει αυτό το Σάββατο αλλά είναι αδύνατον να συμβεί κάτι τέτοιο. Γι αυτό φταίει η ζέστη. Η κατάσταση πλέον έχει γίνει ανυπόφορη. Εντάξει ξέρω , καλοκαίρι είναι και αν δεν κάνει τώρα ζέστη πότε θα κάνει. Ναι σωστό είναι αυτό αλλά ο καιρός πλέον έχει ξεφύγει εντελώς. Δεν είναι λογικό Ιούνιο μήνα να χτυπάει 45άρια,νομίζω ότι είναι κάπως τρελό. Δηλαδή τον Ιούλιο τι θα κάνει? θα φτάσουμε στους 50??? Αν είναι έτσι να πάμε καμιά Γροιλανδία μπας και βρούμε λίγη δροσιά!Γιατί αν συνεχίσουμε με τέτοιους ρυθμούς μας βλέπω να μεταναστεύουμε για καμιά σιβηρία :Ρ

Monday, June 25, 2007

ΑΝΤΡΙΚΗ ΦΙΛΙΑ



Το ξέρω, το ξέρω. Εχθές το βράδυ έλεγα πως το προηγούμενο Post θα ήταν το τελευταίο ,αλλά έπρεπε να γράψω το σημερινό επειγόντως Ήταν κάτι που ήθελα να κάνω εδώ και καιρό αλλά συνέχεια το ξεχνούσα, (είμαι busy τι να κάνω).Βασικά για να είμαι απόλυτα ειλικρινής είναι ένα άρθρο το οποίο το βρήκα σε ένα περιοδικό και θα ήθελα να το προωθήσω γιατί πιστεύω ότι απασχολεί ένα μεγάλο κομμάτι ανθρώπων και έχει τύχει να κάνουμε άπειρες συζητήσεις στην παρέα σχετικά με την αντρική φιλία που κατά τη γνώμη μου είναι από τα πιο σημαντικά πράγματα στην ζωή μας. Όχι ότι δεν πιστεύω στην φιλία μεταξύ άντρα γυναίκας , ίσα ίσα ,έχω δει ότι είναι εφικτό να υπάρξει και μεγάλη επιτυχία μάλιστα. Προς το παρόν όμως ήθελα να γράψω για αυτό γιατί το βρήκα έξυπνο και χιουμοριστικό. Ελπίζω να σας αρέσει και να το απολαύσετε.Μόνο μια παρατήρηση έχω ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ Νο 10 νομίζω ότι είναι κάτι το ορθό και ισχύει σε όλη τη ζωή μας.
Σημ. Η εικόνα απλά μου φάνηκε αστεία και είπα να την βάλω, δεν σημαίνει τπτ.


Κανόνες Αντρικής Φιλίας



Αν ένας φίλος αξίζει όσο 10.000 συγγενείς, μόλις βρήκες ένα πανάκριβο συμβόλαιο.

1. Σου την πέφτει η μεθυσμένη πρώην του. ΌΧΙ!

2. Χώρισε λίγο πριν από τον εσπερινό. Ραντεβού σε 5 λεπτά στην εκκλησία.

3. Μία κερνάς , μία κερνάει. Σταμάτα να μετράς.

4. Η γκόμενά του είναι ξινή. Πες του το.

5. Κάνει την κίνηση σε γυναίκα. Ο ρόλος σου λέγεται «στήριγμα». Πρέπει να βοηθήσεις με τις φίλες της, να τον αφήσεις να παίξει τετ α τετ.

6. Την είδε πρώτος, την πήρε πρώτος - εκτός κι αν θέλει να κάνει πίσω.

7. Χώρισε. Παίρνεις το μέρος του ακόμα κι αν την είχε κάνει τάρανδο (πιθανότατα είχες βοηθήσει κι εσύ).

8. Ο νόμος δεν είναι πάνω από τη φιλία σας.

9. Η πλάκα για ποδόσφαιρο, γκόμενες, κ.λπ., παγώνει στην πρώτη σοβαρή κουβέντα του. Τότε αρχίζει η πραγματική πλάκα.

10. Τα δώρα είναι για τους γνωστούς. Οι φίλοι ανταλλάσσουν κομμάτια της ψυχής τους.

11. Δεν του λες ποτέ «εγώ σου τα 'λεγα» - ειδικά αν όντως τα είχες πει.

12. Δεν ανακατεύεις δουλειές, τζόγο και δάνεια με τη φιλία.

13. Είδες την πρώην του με άλλον. Δεν λες κουβέντα.

14. Είδες τη νυν του με άλλον. Τον προειδοποιείς. Τον προετοιμάζεις. Αν δεν πιάσει το υπονοούμενο, του το λες ενώ κάθεται.

15. Μη σταματήσετε να παίζετε ποδόσφαιρο, μπιλιάρδο, σφαλιάρες, οτιδήποτε - όπως τότε που ήσασταν παιδιά.

16. Μην αναστατώνεσαι όταν θέλει να μείνει μόνος. Δεν σημαίνει αυτό κάτι για τη φιλία σας. Ανθρώπινο είναι. Οπως κι αυτή.

17. Είναι στα «σιρόπια» και χάνεται. Τον κράζεις, αλλά τον αφήνεις να ζήσει τον έρωτά του. Αν περάσει καιρός, τον φέρνεις στον ίσιο δρόμο.

18. Κάθε αντροπαρέα που σέβεται τον εαυτό της έχει το ορόσημό της - μέρα, στέκι, οτιδήποτε.

19. Εχετε να τα πείτε πέντε χρόνια. Συναντιέστε τυχαία. Τα βλέμματά σας ξέρουν πόσο φίλοι είστε. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Η ζωή φταίει γι' αυτό.

20. Δεν είναι ντροπή να μη θυμάσαι το όνομα του φίλου σου από το στρατό. Το ίδιο πρόβλημα έχει κι αυτός.

21. Είναι ο τελευταίος άνθρωπος που θα του ζητήσεις λεφτά. Πολύ απλά γιατί είναι βέβαιο πως θα σου τα δώσει.

22. Αν έχει μεθύσει και κινδυνεύει να φάει ξύλο, καθαρίζεις γι' αυτόν.

23. Ο φίλος δεν σε ζηλεύει. Χαίρεται και είναι περήφανος για σένα. Γιατί ακόμα κι αν εκείνος είναι εκεί που ξεκινήσατε μαζί, εσύ τα κατάφερες καλύτερα.

24. Αγαπάς τους φίλους σου όχι γιατί είστε ίδιοι, αλλά γιατί είναι οι διαφορετικοί άνθρωποι που σου ταιριάζουν περισσότερο.

25. Κράτα τους φίλους σου κοντά και τους εχθρούς σου ακόμα πιο κοντά (ο Δον ήξερε κι από τα δύο).

Εξετάσεις ώρα μηδέν

Νομίζω πως αυτό θα είναι το τελευταίο μου Post πριν την εξεταστική. Τέρμα τα ψέματα λοιπόν, ο χρόνος που μας είχε δοθεί τελείωσε και μένει μόνο μια εβδομάδα για να προετοιμαστούμε πριν να γράψουμε .Τώρα που κάθισα λίγο και είδα τις σημειώσεις μου και τις τακτοποίησα προκειμένου να μπορέσω να διαβάσω άνετα διαπίστωσα πως αυτά που έχουμε να διαβάσουμε είναι απίστευτα πολλά και ο χρόνος που μας απομένει να το κάνουμε αυτό ακόμη πιο απίστευτα μικρός. Δεν θέλω να αγχωθώ από τώρα αλλά με έπιασε μια φοβία με το πιο θα είναι το αποτέλεσμα σε αυτές τις εξετάσεις. Ξέρω πως αν αγχωθώ από τώρα , πάει το έχασα το παιχνίδι αλλά δεν ξέρω, διαπιστώνοντας ότι τα κενά μου είναι πολλά ανησυχώ.
Βέβαια εδώ θα είμαστε και θα δούμε, σε λιγότερο από μία εβδομάδα.
Θα ήθελα να κλείσω αυτές τις σκέψεις με μια ευχή, Μακάρι όλα να πάνε ομαλά και να τα καταφέρω και εγώ και οι φίλοι μου και να μην κουβαλάμε πολλά μαθήματα και να κάνουμε ότι καλύτερο.
Καλή εξεταστική να έχουμε και όλα να κυλήσουν ομαλά και χωρίς απρόοπτα.

Tuesday, June 19, 2007

ΣΠΑΣΑΝ ΤΑ ΝΕΡΑ



Τις τελευταιες 2 ημέρες ήμουν σε μια κατάσταση που δεν εχω ξαναβρεθεί.Δεν μπορουσα να ανοιξω καθόλου την βρυση για να τρέξει νερό και ήμουν αναγκασμενος να εχω τον γενικό διακόπτη του νερού κλειστό. Αλλά ας τα πάρω από την αρχή καλύτερα.Προχθές ημέρα κυριακή, λίγο πριν βγω ετυχε να δω πως η βρύση του μπάνιου έσταζε.Τι ήταν να το δώ...Με το που παω να την σφίξω ,την γυρίζω και ξαφνικά ακούω ένα τσαφ και νερά να τρέχουν παντού τριγύρω. Τέλπος πάντων γεμάτος νεύρα κλείνω τον γενικό και φεύγω.Όλο το βράδυ δεν κατάφερα να κλείσω μάτι με το να σκέφτομαι τι θα κάνω τελικά.Για να μην τα πολυλογώ παω το πρωί της δευτέρας και παιρνω καινούρια μπαταρία(έτσι λέγεται η βρύση της μπανιέρας). Παω να την αλλάξω ,μιας και τόσα χρόνια κατείχα καλά το αντικείμενο λόγως της δουλειάς μου ως πλακάς( πλακάς= αυτός που περνάει πλακάκια,μάρμαρα,πετρες κτλ σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους) κατευθείαν αλλά τι το ήθελα... Διαπίστωσα πως επρεπε να ανοίξω τον τοίχο για να βάλω καινουρια τμήματα σωλήνας για να κάτσει η μπαταρία καλά στον τοίχο. Τέλος πάντων μου πήρε κοντά 2 ωρες ώσπου να τελειώσω. Αφού τέλειωσα και ήμουν χαρούμενος για το ότι ειμαι καλός μάστορας, παω στο πανεπιστήμιο για ένα εργαστήριο που είχα και μετά για ενα καφέ.Για να μην τα πολυλογω γυρίζω σπίτι και εκεί που είμαι αμέριμνος και χαλαρώνω κατά τις 1:30 το πρωί χτυπάει η πόρτα μου.Τρόμαξα για μια στιγμή μιας και στις 1:30 το πρωι δεν ειναι ποτέ για καλό όταν σε ζητάνε.Ήταν ο γείτονάς μου που μένει από κάτω μου και μου ειπε πως υπάρχει μια διαρροή και να κλεισω τον γενικό του νερού.Τρέχω και τον κλείνω ενώ σιγά σιγά αρχισαν να με ''ζωνουν τα φίδια'' για το τι στο καλό πήγε στραβά και πλυμμήρισε ο από κάτω.Ξυπνάω το πρωι, αν και δεν κοιμηθηκα και πολύ από το στρες, και πάω να δω την διαρροή για να καταλάβω ποιος αγωγός έχει πρόβλημα. Αφού κατάλαβα τι πήγαινε στραβά κάλεσα τον υδραυλικό , και μετά από 3 ώρες αναμονής ήρθε και άρχισε να φτιάχνει τη βλάβη και μιας και τον βρήκα , γιατί πιο εύκολο είναι να μιλήσεις με τον πρωθυπουργό παρά με υδρυλικό, τον έβαλα ν αφτιάξει και κάτι άλλα μερεμέτια. Νομίζω πως το πρόβλημα διορθώθηκε
αν και θα πρέπει να περιμένω λίγο για να δω αν θα συνεχίσει η διαρροή και τότε θα πρέπει να σκάψουμε τον τοιχο για να αλλάξουμε σωλήνες. Ελπίζω όλα να είναι καλά και να μην χρειαστεί να το κάνουμε αυτό.Η βλακεία είναι ότι με αυτά και μ'αυτά μου έφυγαν κοντά στα 70 € σε βρύσες και υδαρυλικό πάνω που έλεγα πως θα βγάλω άνετα τον μήνα μου με τα χρήματα που μου έστειλαν οι δικοί μου.Τέλος πάντων ,μου αρκεί που ο γείτονας μου δεν ανέβηκε ακόμη να παραπονεθει, αυτό σημαίνει πως όλα διορθώθηκαν.:Ρ

Sunday, June 17, 2007

3,2,1 ΓΡΑΦΟΥΜΕ



Σε 2 εβδομαδες γράφουμε το πρώτο μας μάθημα και το στρες είναι τεράστιο.Ελπίζω να μην έχουμε καταρεύσει μέχρι τότε όπως τα άστρα όταν έρθει το τέλος τους(πωπω τι ειπα πάλι ο μεγάλος :Ρ).Τα μαθήματα είναι αρκετά δύσκολα και ο χρόνος μεταξύ των μαθημάτων μικρός.Θα κάνω μόνο μια ευχή , να τα καταφέρουμε όλοι και να τελειώσουμε όσο το δυνατον πιο γρήγορα!!!!ΠΑΙΔΕΣ ΚΟΥΡΑΓΙΟ !!!

Monday, June 11, 2007

Land of confusion

Ψάξε και θα βρείς μου έλεγαν κάποτε. Έτσι και εγώ ψάχνοντας στο άγιο αυτό site που λέγεται YouTube βρήκα το παρακάτω clip .Γενικά συμπαθώ τους Disutrbed αλλά με το παρακάτω τους έβαλα ακόμη πιο πολύ στην μουσική μου λίστα.Δείτε το και πιστεύω πως είναι ένα πολύ καλό κομμάτι με πολύ καλό video και σίγουρα όσοι έχετε δει το V for Vendeta σίγουρα θα σας θυμήσει αρκετά.

Sunday, June 10, 2007

ΑΝΙΜΕ ΚΑΙ VIDEO CLIPS

Νομίζω πως ότι καλύτερο έχει να επιδείξει το ιντερνετ είναι το ότι μπορείς να βρεις τα πιο τέλεια anime clips. Απλά φοβερά ,δεν υπάρχουν λόγια. Για κάποιους που παρακολουθούν φανατικά Anime σειρές απλά είναι κάτι το πολύ καλό γιατί μπορει να δεις τον παραλληλισμό των στιχων με την πραγματική τους εννοια, κάτι που δύσκολα το βλέπεις στα πραγματικά clips των τραγουδιών.Πάντως το αποτέλεσμα είναι αισθητικώς πολύ άψογο

Saturday, June 9, 2007


Τέρμα τα ψέματα! Μπήκαμε στην τελική ευθεία για τις εξετάσεις μας.Είναι δύσκολο να πας να γράψεις μετά από έναν ολόκληρο χρόνο.Άραγε θα μπορούμε να πιάσουμε το μολύβι να γράψουμε ή θα το έχουμε ξεχάσει και αυτό.Δεν ξέρω αλλά τα πράγματα μπορεί να φαίνονται μαύρα και άραχνα αλλά μέσα μου έχω μια αισιοδοξία ότι όλα θα πάνε καλά.Μπορεί να γκρινιάζω και να κατσουφιάζω λέγοντας ξανά και ξανά ότι όλα είναι δύσκολα,ότι έκανα λάθος επιλογή , ότι καλύτερα θα ήταν να έχω μια στάνη με πρόβατα και να ξαναγυρίσω στο νησί μου αλλά κακά τα ψέματα νομίζω πως έχω κάνει την καλύτερη επιλογή.Εκεί που απογοητεύεσαι και πας να μιζεριάσεις βλέπεις κάτι καινούριο που σου αναθερμαίνει το ενδιαφέρον και σε κάνει να μπαίνεις με πιο πολύ πεισμα στην "κούρσα" και να αισιοδοξείς ότι όλα θα πάνε καλά.Είμαι άνθρωπος των άκρων αλλά πάνω από όλα αισιόδοξος και ξέρω πως όλα γίνονται για κάποιο σκοπό και όλα είναι για καλό. Βέβαια θα μου πείτε πού είναι το καλό με το να κάθεσαι μέσα στο κατακαλόκαιρο να γράφεις ενώ όλοι είναι σε μια παραλία αραχτοί κάτω από μια ομπρέλα;Δεν ξέρω αλλά κάπου θα υπάρχει κάποιο καλό το οποίο θα φανεί γρηγορα.Εδώ θα είμαστε για να δούμε.Πάντως το έχω διαπιστώσει πως όταν αντιμετωπίζεις την ζωή σου και ότι σου συμβαίνει με αισιοδοξία,τα πράγματα πάνε καλά και όλα γίνονται όσο καλύτερα μπορεί να γίνουν.Γι αυτό θα πρέπει όλα , και τα καλά και τα κακά να τα αντιμετωπίζουμε με ένα χαμόγελο και όλα θα πάνε καλύτερα και όπως λέω "κάθε τι για για καλό". :D

Wednesday, June 6, 2007


Βγήκε το πρόγραμμα της εξεταστικής μας. Αρχίζουμε στις 30/6 και τελειώνουμε στις 17/7. Το πρόγραμμα είναι σχετικά καλό και λογικά γραμμένο απλά το θέμα είναι ότι ειναι μικρή η απόσταση μεταξύ τον μαθημάτων και πρέπει να αρχίσουμε το εντατικό διάβασμα γιατί δεν μας παίρνει να χρωστάμε παραπάνω μαθήματα.Ένα άλλο θέμα είναι η ζέστη γιατί δεν είναι και λίγο πράγμα να περάσεις το καλοκαίρι σου στην θεσσαλόνίκη με τόση ζέστη.Ελ΄πίζω να μην βράσουμε!!!Ελπίζω και εύχομαι όλα να μας πάνε καλά και να τα κατραφέρουμε και φέτος! :D