Thursday, May 6, 2010

Ξυπνήστε πια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

έχω καιρο να γράψω , αλλά προσπαθώ πρώτα να καταλάβω τι γίνεται γυρω μου , και το μόνο που βλέπω έιναι να βουλιάζουμε.. Να πνιγόμαστε μέσα σ το λάκο που αφήσαμε να σκάψουν άλλοι για εμάς, σε ένα χάος που δεν υπάρχει η παραμικρή ηλιαχτίδα.. Πλέον κάθε σε και αναρωτιέσαι πως έγιναν όλα τόσο γρήγορα και πως σ ελίγο δεν θα έχουμε ψωμί να φάμε..
πριν από καιρό σε μια βόλτα στην Θεσσαλονίκη με τον πατέρα μου , είδα τα περιστέρια και αστειευόμενος γύρισα και του είπα ότι σε ένα χρόνο δεν θα υπάρχουν.. τελικά μάλλον μπορεί αυτό να συμβεί και πιο γρήγορα όπως δείχνουν οι καταστάσεις .. Αν με καταλαβαίνετε..
Η θηλιά μας έχει πνίξει ήδη και απλά τώρα βγαίνει ο επιθανάτιος βρόγχος μας..
Δεν έχω όρεξη για τίποτα πια.. Το μόνο που θέλω έιναι να μην μας κοροϊδεύουν έτσι μπροστά στα μάτια μας...Μα που πήγαν τα μπέσα??? κανένας δεν έχει πια??

2 comments:

Nick said...

Μα τα πράγματα δεν έγιναν γρήγορα!

Γιατί δεν το καταλαβαίνει κανένας αυτό; Η Ελλάδα εδώ και χρόνια, για να μην πω δεκαετίες έμοιαζε με ατύχημα που συμβαίνει σε αργή κίνηση [a train wreck in slow motion, όπως λένε οι Αγγλοσάξονες].

Αυτό που ζούμε τώρα είναι η κορύφωση των ολέθριων πολιτικών και της κοινωνικής διαφθοράς που όλοι είχαμε εκθρέψει. Γιατί όσοι φωνάζουν που είναι τα κλεμμένα και να καεί η βουλή, να έχουν το θάρρος και να ζητήσουν την απόλυση του κανακάρη τους που βόλεψαν με ρουσφέτι.

Έτσι για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους.

Captain_nemo said...

σε αυτό έχεις απόλυτο δίκιο, απλά το μπαμ έγινε απότομα.. όλοι περιμέναμε οτι θα γίνει αυτό , αλλά δεν θέλαμε να το πιστέψουε, και φυσικά φταίμε όλοι γι αυτό .. Και όσοι έχχουν βολευτεί και όσοι δεν μιλούσαν ποτέ και απλά κοιτούσαν.. αλλά δεν μπορούμε να κοιτάμε άλλο.. πρέπει κάτι να γίνει , αλλά δεν βλέπω κανεναν να αντιδρά σωστά .. Γιατι το να καταστρέψεις είναι πάντα η 'ευκολη λύση..