Sunday, June 28, 2009

Εάν οι άντρες ήταν συντάκτες


Εάν οι άντρες ήταν συντάκτες σε γυναικεία περιοδικά. Δείτε πώς θα απαντούσαν σε απορίες των αναγνωστών:

Ε: Ο άντρας μου επιθυμεί ερωτικό τρίγωνο με εμένα και την καλύτερη μου φίλη.

Α: Προφανώς ο άντρας σας δεν μπορεί να σας χορτάσει. Ξέροντας πως σαν και σας είναι μόνο μια στον κόσμο, αρκείται στην ερωτική συντροφιά της καλύτερης σας φίλης. Ένα υπέροχο πράγμα που θα σας φέρει ακόμη πιο κοντά. Γιατί λοιπόν να μην φέρετε στο κρεβάτι σας και όλες τις παλιότερες καλύτερες σας φίλες? Εάν είστε αναποφάσιστες, αφήστε τον στο κρεβάτι με τις φίλες σας, χωρίς να συμμετέχετε. Αν μετά από αυτό έχετε ακόμη αμφιβολίες, τότε κάντε του στοματικό έρωτα και μαγειρέψτε του ένα καλό γεύμα, όσο το σκέφτεστε.

Ε: Ο άντρας μου, μου ζητάει συνεχώς να του κάνω στοματικό έρωτα.

Α: Κάντε το! Το σπερματικό υγρό θα σας βοηθήσει να χάσετε βάρος και θα δώσει μια απίστευτη λάμψη στο πρόσωπο σας. Αναμφίβολα οι άντρες το γνωρίζουν αυτό. Η προσφορά του να σας επιτρέψει να του κάνετε στοματικό ερωτά είναι εντελώς ανιδιοτελής. Αυτό δείχνει ότι σας αγαπάει. Το καλύτερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι να τον ευχαριστήσετε κάνοντας του στοματικό ερωτά ΔΥΟ φορές τη μέρα. Μετά μαγειρέψτε του ένα καλό γεύμα.

Ε: Ο άντρας μου βγαίνει πολύ συχνά έξω με τους φίλους του.

Α: Αυτή είναι μια απόλυτα φυσιολογική συμπεριφορά και θα πρέπει να ενθαρρύνεται. Ο άντρας είναι κυνηγός και χρειάζεται να αποδείξει την γενναιότητα του στους άλλους άντρες. Μια βράδια έξω, κυνηγώντας ελεύθερες νεαρές κοπέλες, είναι το καλύτερο γιατρικό για το καθημερινό στρες και τον βοηθά να επιστρέφει στο ζεστό οικογενειακό περιβάλλον, ήρεμος, ξέγνοιαστος και ήπιος. Να θυμάστε πως τίποτα δεν είναι πιο ευεργετικό για τη σχέση σας από ένα διήμερο του άντρα σας μακριά από το σπίτι (είναι υπέροχη ευκαιρία να καθαρίσετε και το σπίτι!). Απλά κοιτάξτε πόσο συναισθηματικός και ευτυχισμένος είναι όταν επιστρέφει στη θαλπωρή της αγκαλιάς σας. Το καλύτερο που μπορείτε να πράξετε μόλις γυρίσει, είναι εσείς και η καλύτερη σας φίλη να του κάνετε στοματικό ερωτά. Μετά μαγειρέψτε του ένα καλό γεύμα.


Ε: Ο άντρας μου δεν γνωρίζει που βρίσκεται η κλειτορίς μου.

Α: Η κλειτορίς σας είναι αδιάφορη στον άντρα σας. Αν ασχολείστε μαζί της, κάντε το στον ελεύθερο σας χρόνο και επίσης ζητήστε από την καλύτερη σας φίλη να σας βοηθήσει. Κατόπιν, βιντεοσκοπήστε το γεγονός και κάντε μια ευχάριστη έκπληξη στον άντρα σας χαρίζοντας του την κασέτα ως δώρο γενέθλιων. Για να απαλλαχτείτε από τις τύψεις που σας κυριεύουν, κάντε του στοματικό ερωτά και μαγειρέψτε του ένα ωραίο γεύμα.

Ε: Ο άντρας μου δεν ενδιαφέρεται για προκαταρκτικά παιχνίδια στο ΣΕΞ.

Α: Είστε απαράδεκτη και μόνο που φέρνετε ένα τέτοιο θέμα στην επιφάνεια και θα πρέπει να αναζητήσετε μαθήματα καλής συμπεριφοράς και ευαισθησίας. Τα προκαταρκτικά παιχνίδια είναι υπερβολικά αγχωτικά και χρονοβόρα για τον άντρα σας. Το ΣΕΞ θα πρέπει να διατίθεται στον άντρα σας όποτε το επιθυμήσει, ΧΩΡΙΣ ενοχλητικές και παράλογες απαιτήσεις για προκαταρκτικά παιχνίδια. Η συμπεριφορά σας δείχνει πως δεν αγαπάτε αρκετά τον άντρα σας. Σταματήστε να είστε μια προκλητική εγωίστρια!! Ίσως να μπορέσετε να λάβετε συγχώρεση αν του κάνετε στοματικό έρωτα και του μαγειρέψετε ένα ωραίο γεύμα.

Ε: Ο άντρας μου φτάνει πάντα σε οργασμό, μετά τον παίρνει ο ύπνος και δεν μου προσφέρει εμένα έναν.

Α: Δεν είμαι σίγουρος πως καταλαβαίνω το πρόβλημα. Ίσως ξεχάσατε να του μαγειρέψετε ένα καλό γεύμα.

Υ.γ. Όχι μη νομίζετε ότι είμαι κατά των γυναικών.. Νοο γουει, δερ ις νο ποσιμπιλιτι... ;Ρ

Friday, June 26, 2009

Everybody's Free to Wear Sunscreen! Again....

Πριν από ένα χρόνο είχα κανει ακριβώς την ίδια ανάρτηση , αλλά όπως έιμαι τον τελευταίο καιρό όποτε διαβαζω το παρακάτω κειμενο μου φτιάχνει το κέφι, οπότε το ξαναγράφω:

Everybody's Free to Wear Sunscreen!

Kαθώς σκάλιζα πριν από λίγο στα παλιά μου τετράδια, βρήκα ένα κομμάτι χαρτί που τα λόγια που είχε επάνω του είναι ότι πιο μεστό και σοφό έχω ακούσει εδώ και πολύ καιρό . Λέει λοιπόν αυτό το κομμάτι χαρτί:
<<Κυρίες και κύριοι της τάξης του '99...
Αν μπορούσα να σας προσφέρω μόνο ένα ταξίδι για το μέλλον , αυτό θα ήταν το Αντιηλιακό.
Τα μακροχρόνια πλεονεκτήματα του Αντιηλιακού έχουν αποδειχτεί από τους επιστήμονες, ενώ το υπόλοιπο της συμβουλής μου δεν έχει βάση πιο αξιόπιστη από την προσωπική τυχοδιωκτική εμπειρία που τώρα προσφέρει αυτή τη συμβουλή.

-Απόλαυσε τη δύναμη και την ομορφιά της νιότης σου
και μη σε νοιάζει, γιατί δε θα καταλάβεις τη δύναμη και την ομορφιά της νεότητάς σου έως ότου αυτές ξεθωριάσουν.
-Εμπιστεύσου με , σε είκοσι χρόνια θα κοιτάς πίσω στις φωτογραφίες του εαυτού σου και θ'ανακαλείς στη μνήμη σου μ'έναν τρόπο που δεν μπορείς να πιάσεις τώρα πόση δυνατότητα υπήρχε πριν από σένα και πόσο εκθαμβωτικός αληθινά φαινόσουν
.Δεν είσαι τόσο χοντρός όσο πιστεύεις.
-Μην ανησυχείς για το μέλλον, ή ανησύχησε, αλλά μάθε ότι η ανησυχία είναι τόσο αναποτελεσματική , όσο το να προσπαθείς μια αλγεβρική εξίσωση μασώντας μια τσιχλόφουσκα.Τα αληθινά προβλήματα της ζωής σου άπτονται των πραγμάτων που ποτέ δεν πέρασαν ή προβλημάτισαν το μυαλό σου. Αυτό που σε θόλωσε στις 4 μ.μ κάποιας νωθρής Τρίτης.
-Κάνε κάθε μέρα ένα πράγμα που σε φοβίζει.
-Τραγούδα
-Μην είσαι επιπόλεος με τις καρδιές των άλλων ανθρώπων, μη σχετίζεσαι μ'εκείνους που είναι επιπόλεοι με τη δική σου.
-Να είσα μεγαλοπρεπής.
-Μη χάνεις τον καιρό σου με ζήλιες, μερικές φορές είσαι μπροστά , μερικές πίσω, η φυλή είναι μεγάλη, και στο τέλος θα είναι μόνο με σενα.
- Θυμήσου τα κοπλιμέντα που λαμβάνεις, ξέχνα τις προσβολές. Αν το πετύχεις πές μου πως.
-Κράτα τα παλιά ερωτικά γράμματά σου, πέταξε στα σκουπίδια τις παλιές τραπεζικές σου δηλώσεις.
-Τεντώσου.
-Μη νοιώθεις ένοχος αν δε ξέρεις τι θέλεις να κάνεις στη ζωή σου, οι πιοενδιαφέροντες άνθρωποι που γνωρίζω δεν ήξεραν στα 22 τους τι ήθελαν να κάνουν με την ζωή τους, μερικοί από τους πιο ενδιαφέροντες σαραντάχρονους που γνωρίζω ακόμα δεν ξέρουν.
-Πάρε άφθονο ασβέστιο.
Γίνε ευγενικός με τα γόνατά σου, θα τα χάσεις όταν θα φύγουν.
-Ίσως παντρευτείς, ίσως όχι, ίσως κάνεις παιδιά, ίσως όχι, ίσως χωρίσεις στα 40, ίσως χορέψεις τα παπάκια στην 75η επέτειο του γάμου σου. Ό,τι και να κάνεις όμως , μη συγχαίρεις ή κριτικάρεις τον εαυτό σουμετανοιώνοντας για τις επιλογές σου.Διάλεξες τις μισές ευκαιρίες, έτσι όπως έκαναν όλοι.
-Απόλαυσε το σώμα σου, χρησιμοποίησέ το με κάθε τρόπο που μπορείς , μην το φοβάσαι, μην ασχολείσαι με το τι πιστεύουν οι άλλοι γι αυτό. Το σώμα σου είναι το καλύτερο όργανο που ποτέ σου άνηκε...
-Χόρεψε ακόμα κι αν δεν έχεις πουθενά να το κάνεις παρά μόνο στο σαλόνι σου.
-Διάβαζε τις οδηγίες, ακόμα κι αν δεν τις ακολουθήσεις.
-ΜΗ διαβάζεις περιοδικά ομορφιάς, θα σε κάνουν μόνο να νοιώσεις άσχημος.
-Μάθε τους γονείς σου, δε ξέρεις πότε θα φύγουν για τα καλά.
-Να είσαι καλός με τους συγγενείς σου, είναι ο καλύτερος σύνδεσμός με το παρελθόν σου και οι άθρωποι που πιθανότατα θα μείνουν μαζί σου στο μέλλον.
-Κατανόησε ότι οι φίλοι έρχονται και φεύγουν. Για τους λίγους πολύτικμους θα πρέπει να περιμένεις.
-Δούλεψε σκληρά για να χτίσεις τα κενά της ζωής σου, γιατί όσο μεγαλώνεις, τόσο χρειάζεσαι , τους ανθρώπους που γνώριζες όταν ήσουν νέος.
-Ζήσε κάποτε στη Νέα Υόρκη, αλλά φύγε πριν σε κάνει σκληρό, μείνε μια φορά στη βόρεια Καλιφόρνια, αλλά φύγε πριν σε κάνει μαλακό.
-Ταξίδεψε.
-Παραδέξου ορισμένες αναλλοίωτες αλήθειες: οι τιμές θα αυξηθούν , οι πολιτικοί θα συνεχίσουν να ξενογαμούν, εσύ θα γεράσεις, κι όταν γίνει αυτό , θα φαντάζεσαι ότι, όταν ήσουν μικρός, τελικά οι τιμές ήταν λογικές, οι πολιτικοί ήταν ηθικοί και τα παιδιά σέβονταν τους μεγαλύτερους.
-Σεβάσου τους μεγαλύτερούς σου.
-Μην περιμένεις από κανένα να σε υποστηρίξει.Μπορέι να έχεις μια επιχορήγηση , μπορεί να έχεις μια πλούσια γυναικα, αλλά ποτέ δεν ξέρεις πότε κάποιο από αυτά θα τελειώσει.
-Μην ασχολείσαι με τα μαλλιά σου, ειδάλλως , τον καιρό που θα είσαι σαράντα , αυτά θα μοιάζουν με μαλλιά 85άρη.
-Πρόσεχε ποιες συμβουλές ακολουθείς, αλλά να είσαι υοπμονετικός με αυτούς που στις παρέχουν.
Η συμβουλήείναι ένα είδος νοσταλγίας, η διανομή της ένα είδος ψαρέματος του παρελθόντος μέσα από το ξεφόρτωμα , σκουπίζοντάς το, ζωγραφίζοντας πάνω στα άσχημα κομμάτια και ανακυκλώνοντάς το περισσότερο από όσο αξίζει.
Αλλά εμπιστεύσου το αντιηλιακό..>>




Ρεμβάζοντας στην ηρεμία



Άλλο ένα βράδυ που κάθομαι στο μπαλκόνι χαράματα και γράφω.. Μου αρέσει αυτό που κάνω τις τελευταίες νύχτες, αραχτός στο μπακλόνι, με το λαπτοπ στο τραπεζάκι να απολαμβάνω την πρωινή δροσιά και την απόλυτη ησυχία.. Ξερω ότι οι γέιτονες την τελευταία εβδομάδα , θα λενε: 'Καλά πόσο σοβαρός είναι αυτός που όλη τη μέρα την τρώει μπροστά στον υπολογιστή του και ειδικά τα βράδια ως το ξημέρωμα.. Τελος πάντων, ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει ...
Πάντως αυτή η αίσθηση της πρωινής αυρας είναι μοναδική, ο αέρας μυρίζει δροσιά και μια ευχάριστη πνοή αέρα περιφέρεται τρυγύρω...
Τα πιο απλά πράγματα είναι αυτάπου μπορείς να απολάυσεις πραγματικά και να σε κάνουν ευτυχισμένο πραγματικά.. Ούτε τα λεφτά ούτε η δόξα μπορεί να σου προσφέρει όσο μια ανάσα δροσερού αέρα, και μερικές στιγμές χαλάρωσης και απόλυτης ηρεμίας...Το μόνο που λέιπει τώρα είναι ένα φλυτζάνι ζεστός καφές για να μπορέσει να συμπληρώσει την απόλαυση..Αλλά τέτοια ώρα τέτοια λόγια.. ;)

Wednesday, June 24, 2009

Salut....


Τελικά όταν εγραφα προχθες την προηγουμενη αναρτηση, που να φανταζόμουν ότι οι εξελίξεις θα ήταν τόσοο γρήγορες.. Η πιο μεγάλη αποφαση πάρθηκε και αυτή είναι ότι μετακομίζω στην Καβάλα.. Μετά απο 4 χρόνια στην Θεσαλονίκη, ήρθε η ώρα να τα μαζεψω και να την κάνω σιγά σιγά... Αυτό ήταν λοιπόν, μετά απο 4 υπέροχα χρόνια, γεμάτα χαρά , κυρίως χαρά, γιατί θα έλεγα ότι ήταν τα πιο γεματα χρόνια της μεχρι τώρα ζωής μου, δίπλα σε άτομα που αγαπώ και με αγαπάνε, αρχίζω να μαζευω σιγα σιγά τα μπογαλάκια μου και δρόμο... Πότε περασαν 4 χρόνια ρε γμτ????? Τώρα θα μείνω με τον αδερφό μου και θα έρχομαι μόνο να δίνω μαθήματα για να καταφέρω τον Χειμώνα, πρώτα ο θεός ( μετά εγώ και μετά όλοι οι άλλοι ;Ρ) , ν ατελειωσω και να πάρω το ρημάδι το πτυχίο και να κυνηγήσω κανένα μεταπτυχιακό...
Αν και θα κάνω συχνά ντου εδώ δε θαέιναι το ίδιο όπως τώρα, αλλά έτσι είναι η ζωή, μας φυλάει τα καλά χαρτιά της για το τέλος!

Monday, June 22, 2009

περιμένοντας τη ζαριά μου...


Είναι ξημερώματα και εγώ το μεσημέρι δίνω μάθημα... Αλλά το χούι χούι. Ποτέ άλλοτε δεν έχω όρεξη να γράψω παρα μόνο τις πιο περίεργες ώρες της μέρας. Αραχτός στο μπαλκόνι, απολαμβάνω την απόλυτη ηρεμία που επικρατεί στην περιοχή.. Ο αέρας μυρίζει δροσιά, και τα λιγοστά αστέρια που μπορώ να δω τρεμοσβήνουν στον ορίζοντα..Εν μέσω εξεταστικής και με ένα σωρό προβλήματα να έχω στο κεφάλι μου , προσπαθώ να μπω σε μια σειρά και να ξεκαθαρίσω πράγματα και καταστάσεις που το μόνο που κάνουν είναι να με τραβάνε κάθε μέρα και πιο πίσω.. Από εκείνη τη μέρα, μπορώ να πω πως έχω ζήσει ένα μήνα γεμάτο όσο κανένα άλλο στη ζωή μου.. Κάθε μέρα γίνεται και κάτι άλλο , που πλέον έχω αρχίσει να απελπίζομαι.. Βέβαια πολλά από όσα έγιναν ξεκίνησαν καλά και με πολλές προοπτικές , αλλά στο τέλος εξελίχθηκαν περίεργα. Πρέπει να φύγω να πάω στο νησί μου να ηρεμήσω λίγο , γιατί μόνο τότε πιστεύω πως θα χαλαρώσω Τελικά κάθε μέρα που περνά μας μαθαίνει και κάτι καινούριο, κάτι που υπό άλλες συνθήκες δε θα είχαμε προσέξει ποτέ! Όλα είναι ένα παιχνίδι, το οποίο πρέπει να το παίξεις, όχι γιατί σου το επιβάλουν , αλλά γιατί έτσι θα μάθεις να ζεις και να αντιδράς σε ότι και αν συμβεί στη ζωή σου. Και πάντα να ρισκάρεις, γιατί ζωή χωρίς ρίσκο είναι θάλασσα χωρίς νερό..Όλοι στο τέλος είναι τυχεροί και όλοι κερδίζουν κάτι και αυτό το κάτι είναι η εμπειρία της ζωής!

Saturday, June 20, 2009

Οι 15 καλύτερες Ατάκες του ΑΡΚΑ

1. ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΒΓΩ ΑΠΟ ΤΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ
ΑΔΙΕΞΟΔΟ, ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΘΥΜΗΘΩ ΑΠΟ ΠΟΥ
ΜΠΗΚΑ.

2. ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΧΝΗ ΝΑ ΚΟΥΡΑΖΕΣΑΙ
ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΑΝΑΠΑΥΣΗΣ.

3. H ΠΕΙΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΤΕΝΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΑΣ
ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΙΑ ΦΑΛΑΚΡΟΣ!

4. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ 4 ΛΥΚΟΙ ΚΑΙ 1 ΠΡΟΒΑΤΟ ΝΑ
ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ.

5. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΩΣ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ
ΕΚΝΕΥΡΙΖΟΥΝ
ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ.

6. ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΒΗΧΑ ΕΙΝΑΙ Η
ΦΑΣΟΛΑΔΑ. ΜΕΤΑ ΘΑ ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΒΗΞΕΙΣ

7. Η ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ
ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ.

8. Η ΖΩΗ ΧΩΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΦΑΣΕΙΣ:
ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ, ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗ, ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. ΞΕΚΙΝΑΣ
ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙΣ ΝΑ
ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΚΑΝΑΛΙΑ.

9. ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ. ΟΛΕΣ ΤΙΣ
ΑΛΛΕΣ ΑΠΟ ΚΑΤΩ.

10. ΜΕΓΑΛΟΦΥΪΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΜΙΑ
ΠΑΡΑΛΙΑ ΓΥΜΝΙΣΤΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΥΜΑΤΑΙ ΦΑΤΣΕΣ.

11. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΗΛΙΘΙΩΝ ΕΙΝΑΙ
ΤΑΞΙΚΗ. ΕΤΣΙ ΕΝΑΣ
ΗΛΙΘΙΟΣ ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΕΙΝΑΙ
ΑΠΛΑ ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΕΝΩ ΕΝΑΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΦΤΩΧΟΣ ΕΙΝΑΙ
ΑΠΛΑ ΗΛΙΘΙΟΣ.

12. Η ΤΥΧΗ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΟΥ ΜΟΝΟ ΜΙΑ
ΦΟΡΑ, ΑΛΛΑ Η ΑΤΥΧΙΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ
ΥΠΟΜΟΝΗ.

13. ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ
ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΤΟ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΚΟΨΩ
ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ.

14. Η ΦΙΛΟΔΟΞΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ
ΤΗΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ.

15. ΚΑΝΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ: ΠΛΥΘΕΙΤΕ ΜΑΖΙ
ΜΕ ΕΝΑ ΦΙΛΟ!!

I never dreamed

Άλλο ενα απο τα αγαπημενα μου κομμάτια.. I never dreamed απο black Label Society...


Monday, June 15, 2009

Nothing Else Matters



So close, no matter how far
Couldn't be much more from the heart
Forever trusting who we are
and nothing else matters

Never opened myself this way
Life is ours, we live it our way
All these words I don't just say
and nothing else matters

Trust I seek and I find in you
Every day for us something new
Open mind for a different view
and nothing else matters

never cared for what they do
never cared for what they know
but I know

So close, no matter how far
Couldn't be much more from the heart
Forever trusting who we are
and nothing else matters

never cared for what they do
never cared for what they know
but I know

Never opened myself this way
Life is ours, we live it our way
All these words I don't just say

Trust I seek and I find in you
Every day for us, something new
Open mind for a different view
and nothing else matters

never cared for what they say
never cared for games they play
never cared for what they do
never cared for what they know
and I know

So close, no matter how far
Couldn't be much more from the heart
Forever trusting who we are
No, nothing else matters

Tuesday, June 2, 2009

Τώρα και με επιστημονική εξήγηση...