Friday, September 17, 2010

Spawn - The Rest Is Silence ( promise keeped ;) )

Επειδή όταν πω κάτι το κάνω και δε μπορώ να περιμένω και πολύ , ορίστε.. Το ξενύχτησα αλλά έγινε τελικά το κλιπάκι που υποσχέθηκα στον Νίκο για το νέο του κομμάτι , το οποίο περιττό να πω ότι το έχω λιώσει..
Απολάυστε!!!


Eλπίζω να σ'αρέσει Νίκο, αλλιώς το κατεβάζουμε. ;)

8 comments:

Nick said...

Fucking awesome! \m/ :)

[πολύ ωραίο φαίνεται αυτό το Spawn, σειρά είναι ή ταινία;]

Captain_nemo said...

hahah κομιξ ήταν, και το έκαναν και ανιμε και ταινία το 1997.. Πολύ σκοτεινός χαρακτήρας και πολύ ψαγμένο σχετικά με τη ζωή και το θάνατο.. Αξίζει να το ψάξεις αν θες , εγω έχω όλη τη συλλολγή και από τα κομικ και τα ανιμε και την ταινία.. :Ρ Btw χαίρομαι που σου άρεσε ;)

Captain_nemo said...

Ξέρεις τι σκεφτόμουνα? αν θες μπορούμε να ανεβάσουμε και τα άλλα κομμάτια στο ιντενρνετ για να ακούγονται και να τα μάθει ο κόσμος. Αν συμφωνείς και θες ,δώσε μου το οκ να ετοιμασω κι αλλα κλιπάκια για τα υπόλοιπα κομματια .

Nick said...

Ρε τι ρωτάς! :) Αφού το λέει! Creative Licence :)

DO IT! \m/ :)

Nick said...

Μάλιστα αν είναι να τα βάλω και στο reverb nation! Αν θες να κάνουμε ένα τσατ για τη βασική ιδέα των κομματιών και μετά έχεις την καλλιτεχνική ελευθερία να ξεσαλώσεις ;)

Captain_nemo said...

νομίζω ότι μου αρέσει πολύ η ιδέα.. είμαι μέσα. Οταν λες chat σε ηλεκτρονική μορφή τι έχεις?
εγώ msn , αν θες κάνε με αdd ( αν έχεις βέβαια ) kxs14@hotmail.com

Nick said...

Σώθηκε με το τσατ :p

Θα σου στείλω ι-μείλ ;)

Wise_One said...

Ποοοολύ καλό. Ταιριάζει νομίζω απόλυτα στις αλλαγές που έχει το κομμάτι... Θέλω πολύ να δώ και τα επόμενα, κυρίως επειδή τα έχω συνδέσει αλλιώς στο μυαλό μου...