Tuesday, August 11, 2009

Get a real life!!!!!!!


Οι μέρες μέρες τρέχουν σαν το νερό , κι εγώ πάντα στην ίδια θέση , στο ίδιο μέρος κάνοντας το ίδιο πράγμα που ξέρω τόσο καλά να κάνω..
Αναγκαστικά μιας και δεν έχω τπτ να κάνω μερικές φορές και είμαι μπροστά από τον υπολογιστή έχω ανοιχτό το facebook, και από το πρωί μέχρι το βράδυ κάθομαι και μιλάω με κόσμο , τον οποίο δεν γνώριζα και γνώρισα τον τελευταίο καιρό.. Δε λέω , καλά είναι όλα αυτά , αλλά αναρωτιέμαι κατά πόσο ειναι αυτή η συνήθεια , να κάθεσαι μπροστά από μια οθόνη και να μιλάς καλό ή κακό..
Ακόμη και για να βρεις κοπέλα , πιο εύκολα θα τα φτιάξεις μαζί της μπροστά από την οθόνη, παρά όταν την δεις σε ένα club και πας να της μιλήσεις..
Πάντως αυτό που κατάλαβα όλο αυτόν τον καιρό , είναι ότι όλοι σχεδόν που λιώνουμε στο facebook , και βάζω και τον εαυτό μου μέσα σε αυτούς, κουβαλάνε πολλά ψυχολογικά άλυτα πολλές φορές που προσπαθείς να τα μοιραστέις με τους άλλους μέσα από μια ανάρτηση στον τοίχο σου και αρκείσαι στο να το σχολιάσουν και να σου δείξουν αν τους άρεσε αυτό που έγραψες , ή όχι.. Τελίκά αξίζει όλο αυτό???
Pραγματικά δεν ξέρω τι να σας πω.. Σίγουρα γνωρίζεις κόσμο έτσι που υπό άλλες συνθήκες δεν θα γνώριζες, άλλα και τι έγινε... Σιγά τα αυγά..
Δε ξέρω, μετά από αρκετό καιρό μέσα στο facebook, άρχισα να κουράζομαι από την ίδια ατέρμονη επανάληψη των πραγμάτων και των καταστάσεων των χρηστών... Αλλά όταν είσαι αναγκασμένος να είσαι όλη μέρα στο μαγαζί, κάπως πρέπει να ξεγελάς το χρόνο , μέχρι να περάσει η ώρα να σχολάσουμε..
Τελικά μάλλον ένα είναι το συμπέρασμα μετά από όλα αυτά : GET A REAL LIFE!!!!!!

2 comments:

Anton said...

Με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο η τελευταία σου ατάκα!

Captain_nemo said...

:))) ki egw symfwnw me to diko sou post!