Sunday, May 20, 2012

Οι πρόδότες που εκλέγουμε



Μετά από τις τελευταίες εκλογές και τους εκφοβισμούς από την ευρωπαική ένωση για μια κυβέρνηση που θα   συνεχίσει να σκύβει το κεφάλι ξαναπάμε σε εκλογές.
  Αυτό που είδα την επόμενη μέρα μετά από τις εκλογές είναι τραγικό και ελ΄πίζω να μην είμαι ο μόνος που το πρόσεξε σε αυτό την χώρα.

Πρώτα μετά την πλειοψηφία του Σύριζα και την κλήση για σχηματισμό κυβέρνησης Πασόκ και Νέα Δημοκρατία άρχισαν ένα σόου τρελών πραγματικά μια και  από την μία έλεγαν ναι σε σχηματισμό κυβέρνησησης με την σύμπραξη όλων αλλ΄αμόνο αν τα άλλα κόμματα απλά καθονται και κοιτά΄νε να συνεχίζουν την κοροιδια σε βάρος μας.

Από την άλλη ξαφνικά η "Δηομοκρατική" Ευρώπη άρχισε να απειλή έμμεσα και άμεσα πως αν δεν βγάλουμε τους ίδιους (που σημιολογικά να αναφέρουμε τους απο καλούσαν διευθαρμένους και ψηχοπαθελις) θα μας πετάξουν εκτός ευρώ μπας και φοβιθεί ο κοσμος και ψηφίσει τα μεγάλα κόμματα.
Ποιο αναλυτικά
Ισχυρίζονται ότι δήθεν:
  1. Η ψήφος σε αντιμνημονιακό κόμμα θα οδηγήσει στην αποβολή της χώρας από την Ευρωπαϊκή Ένωση ή ότι θα πειθαναγκαστεί η Ελλάδα να αποχωρήσει μόνη της.
  2. Η μονομερής καταγγελία του μνημονίου και της δανειακής σύμβασης θα οδηγήσει σε πιστωτικό γεγονός, αποκλείοντας την χώρα από τις αγορές και από τον δανεισμό.
  3. Οι ευρωπαϊκές χώρες έχουν προετοιμαστεί για έξοδο από το Ευρώ
  4. Δεν θα πληρωθούν μισθοί και συντάξεις.
  5. Κομπάζουν για μείωση του χρέους με το PSI.
  6. Τα μόνα αξιόπιστα κόμματα για να επαναδιαπραγματευτούν τις μνημονιακές συμβάσεις είναι ο τριμερής πολιτικός σχηματισμός  Ν.Δ.- Π.Α.Σ.ο.Κ. και ΔΗΜ.ΑΡ !!!
  Οπότε για πια δημοκρατιά μο μιλάτε ; Πολύ απλά δεν υπάρχει πια δημοκρατία και οι "αξιότιμοι " κύριοι της Ε.Ε. ας σταματήσουν να μας κάνους τους υπεράνω μιας και είναι πέρα γιαπέρα ξεκάθαρο το τι θέλει ο καθένας.

 Ακόμη και  να βγούμε από την Ευρωπαική Νομισματική ¨Ενωση και από οτο ευρώ σκεφτήτε το ως εξής. Επέρχεται σήντομη ιστοριούλα και για τους πιο αργούς:

"Γιά σας είμαστε η δυνατή Ευρώπη και δανέιζουμε στους αδύναμους και πλήρως υπόδουλούς μας Έλληνες χοντρό παραδάκι , αλλά πιο ξεκάθαρα παίρνουμε για εμάς ένα δάνειο με επιτόκιο 1% και τους δανείζουμε τα λεφτά που πήραμε από τις δικές μας τράπεζες με 5-6% επιτόκιο.
Οπότε :
1. Έχουμε τους Ελληνες στην απο κάτω για πάντα γιατί τα κεφάλαια είναι μεγάλα
2. Ζούμε με το υπόλοιπο 4-5% που είναι το κέρδος που τσεπώνουμε ως μεταπωλειτές δανείων
3. Τους πετάμε από την ευρωπαική έννωση και τους βάζουμε σε μια υποτιμιμένη δραχμή , αλλά τα δανεικά τα ζητάμε σε ευρώ μιας και σε ευρώ τα δώσαμε στους Έλληνες, οπότε το κεφάλαιο που χρωστάνε οι "ηλίθιοι" 'Ελληνες διπλασιάζεται ή τριπλασιάζεται και έτσι εκτός από τους τόκους βάζουμε πιο μετά και τα λεφτά του δανείου.

Αποτέλεσμα 300-400% της αρχικής επένδυσης γυρίζει πίσω σε εμάς τους Ευρωπαίιους.

Και για να μην γελίομαστε οι Ευρωπάιοι δεν έιναι χαζοί όπως εμείς ξέρουν ότι δεν πρόκειτε ποτέ η Ελλάδα να ξεπλήρώσει , μας πήρε 200  χρόνια να ξεπληρώσουμε τα δάνεια του 1821 , οπότε τα τωρινά μετά από 300  και βλέπουμε.  Άρα τι γινεται τότε ;
 Πολύ απλά παίρνουμε ανατλλάγματα.
1. Αξιοποιήσημη γη, για ξενοδοχεία κλπ μιας και αυτό που αξίζει στην Ελλάδα είναι η γη και ο ήλιος .
2. Δωρεάν λιμάνια για πόρους όπως πετραιλαιο από μέση ανατολή. Την στιγμή που το γρλαφω αυτό στο νησί μου δημιοιυργείται λιμάνι πετραιλαιοφόρων σε γη που δώρησε και καλά ένας πό τους δήμους που καταργήθηκε με το καινουριο σύστημα για ανεμογεννητριες. Στήθηκαν 2 φρεναρισμενες γεννητριες για τα μάτια και οι πλατφόρμα πίσω από το βουνό καλά  συναρμολογείται για να λειτουργήσει ως σταθμός πετρελαιοφόρων.
3. Εξασφαλίζουμε φθηνά εργατικ'α χ'ερια  να δουλεύουν στις επενδύσεις που γίνονται .

¨                                    

ΙΣΤΟΡΙΟΥΛΑ Νο 2

Έισαι βοσκός και και έχεις τα καλύτερα πρόβατα από όλες τις γειτονικές στάνες ( πρόβατα = οικόπεδα ) και έρχεται ένας και σου λεει πόσο τα πουλάς. 
-"15 ευρώ το ένα" του απαντάς.
-"ακριβά είναι θα ξαναπεράσω¨"
-"οκ"
 περνάνε 5 μέρες ξανάρχεται αυτός ,
- " ρε συ άκουσα ότι υπάρχει ένα καλό συμπλήρωμα ζωοτροφών για να   σε βοηθήσει με το γάλα που δίνουν τα πρόβατα και μάλιστα τυχαίνει να το πουλάει ο ξέδερφός μου"
-"α τέλεια είναι και γνωστός θ αμε βοηθήσει κιολας"

3 μερες μετα ξαναέρχεται ο τύπος
-"τι έγινε πως πάνε τα πρόβατα , άστα έπεσε η παραγωγή στο 1/4 της αρχικής καταστροφή δεν μπορώ να πλήρώσω ούτε τις ζωοτροφές μου"
-"θα σε βοηθήσω εγώ ρε φίλε, θυμάσαι τις προάλες που ζήτησα να στα αγοράσω? Πόσο θές τώρα ?"
-" Με σώζειες ρε φίλε μου , ειδικά τώρα , δώσε μου 3 ευρώ και πάλι πολλά στα δίνω"

Γίνεται η συναλλάγή και ο βοσκός ξεπουλάει και λέει πως σώθηκε και εξυμνεί τον σωτήρα του.
Ο αγοραστείς δίνει ένα άλλο συμπήρωμα που επαναφέρει τα πρόβατα στην αρχική τους κατάσταση και αρχίζει να παράγει κέρδος.
Ο καιρός περνάει και τα λεφτά του βοσκού τελειώνουν και λεει "τώρα πως θα ζήσω ο άμοιρος?",ας πάω στον σωτήρα μου μπας και μου δώσει καμιά δουλεια και επιβιώσω.
Ο σωτήρας: -" Χμ ξέρεις υπάρχει κρίση στην αγορά και τα κέρδη δεν πάνε , και έιναι και οι μετανάστες που έριξαν τα μεροκάματα, αλλά αν θες να δουλεψεις σου δίνω 1 ευρώ για να τα έχεις.
-"Με σώζεις για άλλη μια φορά, σε υπερευχαριστώ"

Αποτέλεσμα: Παίρνεις και τα πρόβατα και το βοσκό να τα φιλάει με το 1/5 αυτων που θα έδινες κανονικά μόνο για τα πρόβατα.

Λοιπόν αστροπελέκια μου ανοίξτε τα στραβά σας και καταλάβεται τι γίνεται γύρω σας!



Ο Κικέρωνας ζωγράφισε πανέμορφα τον προδότη και τις ενέργειες του στο πιο κάτω κείμενο:

«Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του. Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός γιατί είναι γνωστός και κρατά την σημαία του υψωμένη. Αλλά οι προδότες που κινούνται μεταξύ των εγκλείστων ελεύθερα, οι δικοί τους ύπουλοι ψίθυροι που σιγοψιθιρίζονται μέσα σ'όλες τις αυλες, ακούονται μέχρι τις αίθουσες της κυβέρνησης της ίδιας... γιατί ο προδότης δεν φαίνεται καθόλου ως προδότης: Μιλά με εκφράσεις γνωστές στα θύματά του, και φορά τα πρόσωπά τους και τα ενδύματά τους, απευθύνεται στη μικροψυχία που βρίσκεται βαθιά στις ψυχές όλων των ανθρώπων. Σαπίζει τη ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και άγνωστος στη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης μολύνει το πολιτικό σώμα έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να αντισταθεί. Ο δολοφόνος πρέπει να είναι λιγότερο τρομακτικός.»


ΘΕΜΑ 2. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Προσωπικά πάντα ήμουν αντίθετος με τις απόψεις της Χρυσής Αυγής.
 ( Να ξεκαθαρίσω , δεν είμαι  ουτε αριστερος ούτε δεξιός ούτε τίποτα, έιμαι όπως λέω πάντα άνθρωπος και θεωρώ τα κόμματα όπως και τις ομάδες , δηλαδή περιττά και στοιχεί α που διασπάνε ένα λαό από να τον ενώσουν).
Πίσω στο θέμα μας λοιπόν , η Χρυσή Αυγή μπήκε στο κοινοβούλιο και μάλιστα με υψηλά ποσοστά, καλώς η κακώς μπήκε και είναι η άποψη του 7% ή 9% του ελληνικού λαού δηλαρή 700.000 με 900.000  Ελλήνων. Ενα τεράστιο ποσοστό. 
Το αποτέλεσμα , για τον Α ή Β λόγο τα ΜΜΕ αγνοούν την Χ.Α. και μιλούν υποτιμιτικά συνέχεια για αυτή. Τα υπόλοιπα κόμματα  την αγνοούν και ούτε καν καλά τους καλούν όταν πρόκειται να γίνουν οι συνομιλίες για το μέλλον της χώρας. Κάτσε ρε σεις , είμαι ο μόνος που λέπει πόσο φασιστικά συμπεριφέρονται οι υπόλοιποι στην Χ.Α?
Δηλαδή οι 900.000 Εληνες που ψηφισαν δεν υπάρχουν στην Ελλάδα? Και εδώ φαίνεται το ο πρώτος λάκος της φάβας, δεν υπάρχει δηοκρατία γιατί αν υπήρχε όλοι θα ήταν ίσοι , και οι "φασιστες" και οι "κομμουνιστές" και " οι υπόλοιποι. Αλλά κύριοι δεν έιναι δυνατόν να κάνουμε τίποτα έτσι όταν αναιρείστε έτσι. 

Που πήγε το  "Πάταξον μεν, άκουσον δετο δηλαδή δεν συμφωνώ μαζί σου αλλά θα σε ακούσω για να σου δώσω τ δικάιωμα να υπερασπιστείς τα λεγόμενά σου. Μπορεί να με κυνηγησεις αλλά τουλ θα με ακουσεις πρώτα.


Λοιπόν αδέρφια μου Έλληνες οι προδότες που ψηφίσαμε και θα ξανα ψηφίσουμε για πολιτικούς στην βουλή έχουν σκοπό να μας κάνουν όπως στην ιστοριούλα Νο2. Ανοίξτε τα στραβά σας και δείτε τι γίνεται δίπλα σας , μπορούμε όλοι μαζί σαν αδέρφια να βοηθήσουμε τους εαυτούς μας και κατ επεκταση και την πατρίδα μας.

υ.γ Από την Financial Times: "Οι Ευρωπαίοι ηγέτες διαπραγματεύονται μια συμφωνία που θα οδηγήσει σε πρωτοφανή εξωτερική επέμβαση στην ελληνική οικονομία, συμπεριλαμβανομένης της διεθνούς ανάμειξης στη συλλογή φόρων και την ιδιωτικοποίηση κρατικής περιουσίας σε αντάλλαγμα νέων δανείων διάσωσης για την Αθήνα",