Tuesday, January 31, 2012

ACTA

Monday, January 30, 2012

Ελπίζω οταν θα σας παιρνουν τα πάντα για ένα κομματι ψωμί ελπίζω αν θυμαστε...



ευχαριστούμε το Πασοκ (και τα λοιπά κόμματα) για την μοίρα που μας σφράγισαν.. Ελπίζω όσοι έβλαν το χέρι τους στην καταστροφή μας να μην ζήσουν πολύ για να ευχαριστηθούν το κακόπου μας έκαναν..

Sunday, January 29, 2012

...

Saturday, January 28, 2012

Oι Έλληνες πρέπει να πεθάνουν

Μετά και από τα τελευταία νέα αυτό γίνεται κατανοητό. Χθες ο πατέρας μου πήγε να πάρει τον μισθό του από την δουλειά του και πήρε μόνο 400 ευρώ..Η απόγνωση έχει φτάσει στο κόκκινο μιας και πολύ απλά δεν μπορούμε να βγάλουμε τον μήνα...
Όταν οι αναγκες ενός μόνο ατόμου για επιβίωση μαζί με τα έξοδα μετακίνησης στέγασης κ.λ.π αγγίζουν τα 1000+ ευρώ τότε πείτε μου πως σαν πενταμελής οικογένεια θα τα βγάλουμε πέρα..
Δεν γίνεται..Αλλά αυτός είναι ο στόχος, μια μαζική εξόντωση ενώς λαού με οικονομικά μέσα μιας και ομ πολεμος είναι πια εκτός μόδας.. Όσοι επιβιώσουν θα δουλεύουν στις φάμπρικες που έρχονται με 5-10 ευρώ την μέρα αν είναι τυχεροί.
Σκληρά όσα λέ ω ή όχι δεν με ενδιαφέρουν μιας και είναι η πραγματικότητα που μας επιβάλεται..
Και όλοι απλά κοιτάνε.. όχι ρε μπούστη δεν πάει άλλο, μας γαμήσανε χωρίς σάλιο από τον κώλο και χώσανε μετά και το ρόπαλο.. Πρέπει όλο αυτό το χάλι να σταματήσει, είμαι 24 χρονών , δεν έχω κλέψει ούτε ένα ευρώ στην ζωή μου ούτε από κράτος ούτε από άνθρωπο και δεν έχω σκοπό να το κάνω, αλλά δεν ανέχομαι άλλο αυτό το χάλι...
Ένα μόνο θα σας πω, αν είναι να πέσουμε τουλάχιστον να μην πέσουμε μόνοι μας.. Αυτοί που μας κατέστρεψαν πρέπει να τιμωρηθούν και δεν εννοώ από την δικαιοσύνη η οποία και προφανώς δεν υπήρξε και ούτε πρόκειται να εμφανιστεί από εδώ και πέρα..

Thursday, January 12, 2012

Περασμένα μεγαλέια και διηγόντας τα να κλαίς


Wednesday, January 11, 2012

News247.gr Έγγραφα "φωτιά" για A. Παπανδρέου, από τον Καμμένο

Διαβάστε τι αναφέρουν για τον Αντρίκο Παπανδρέου τα έγγραφα που ανέβασε στο Facebook ο Π. Καμμένος:
Σε νέα οξύτατη επίθεση προς την οικογένεια Παπανδρέου προχώρησε μέσω του λογαριασμού του στο Facebook, ο ανεξάρτητος βουλευτής Πάνος Καμμένος.

Αυτή τη φορά, ο κ. Καμμένος προχώρησε στην ανάρτηση εγγράφων και φωτογραφιών που αποδεικνύουν την εργασιακή σχέση του Ανδρίκου Παπανδρέου με την εταιρεία Unigestion.

Συγκεκριμένα, ο Πάνος Καμμένος αναφέρει στον λογαριασμό του σχολιάζοντας τις φωτογραφίες που ανέβασε:


"Αντρίκο Παπανδρέου, εργάζεσαι στην εταιρεία UNIGESTION?

Έχεις δηλώσει τις απολαβές σου στην εφορία όπως όλοι οι Έλληνες?

Έχεις άδεια όπως προβλέπεται απο το Πανεπιστήμιο ενώ πληρώνεσαι ως καθηγητής να κάνεις άλλες business?

Ξέρεις ότι η εταιρεία καθοδηγούσε πελάτες της σε ποντάρισμα για χρεωκοπία της χώρας που ο αδελφός σου ήταν πρωθυπουργός?

Συμβουλεύεις για πράσινη ενέργεια που προωθεί ο αδελφός σου δεσμεύοντας κονδύλια της Ε.Ε?"


"Η εταιρεία που πληρώνει τον Αντρίκο UNIGESTION διαχειρίζεται την τράπεζα DEXIA και δισεκατομύρια ευρώ σε συνάλλαγμα μόνο η δήλωση για δημοψήφισμα χάρισε στον Σόρρος 600 δις ευρώ ...

και εμείς θα σωθούμε με τα 100 ευρώ του συνταξιούχου....

ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΟΥΤΕ ΣΤΑΓΟΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ 4 ΡΑΙΧ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ" σχολιάζει κάτω από το έγγραφο ο κ. Καμμένος.


"Αυτή την Ελβετική εταιρεία σας Αντρίκο, γιατί την κάνατε , μήπως σας παρέσυρε η σύζυγος του συνεταίρου του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου στην πράσινη ανάπτυξη που έχει άλλες 5 εταιρείες στον ίδιο Ελβετό δικηγόρο?

Χρήματα από το Λονδίνο πώς πάνε από τον Νεοδημοκράτη οργανωτή συνεδρίων στον δικηγόρο που συστεγάζεστε και κατά διαβολική σύμπτωση οργάνωσε μαζί σας το συνέδριο για την πράσινη ενέργεια με κρατικούς χορηγούς?

Δεν είχα σκοπό να βγάλω σήμερα έγγραφα αλλά θα κόψω το μεροκάματο από τα trolls που εργολαβικά προσπαθούν να απαξιώσουν την έρευνα......" καταλήγει ο βουλευτής.

Αναμένεται η απάντηση του Α. Παπανδρέου, στις νέες καταγγελίες του Π. Καμμένου. Μέχρι στιγμής η οικογένεια Παπανδρέου δεν έχει σχολιάσει τις αναρτήσεις του βουλευτή ωστόσο το γεγονός ότι αυτή τη φορά τις συνοδεύει με έγγραφα, ίσως την κάνουν να αλλάξει στάση.

πηγή


Sunday, January 8, 2012

Το πείραμα του Wörgl



Δεν θα μπω στην διαδικασία απλά να το αντιγράψω αλλά θα σας παραπεμψω απευθείας στην πηγή και διαβάστε το αρθρο .. Λοιπόν αυτά που λεεί αντιοκατοπτριζουν το σημερα και τα σκατά που μας έχουν επιβάλει για να χασουοσυμε αυτο που μπορουμε να πετυχουμε/...

Το πείραμα του Wörgl

αλλα κρατήστε και μι απισινή όπως πάντα καθώς το θέμα χωραει πολύ συζήτηση μιας και έχω αρκετους ενδιασμους που προκειπτουν αν το επεξεργαστεις λογικα

Sunday, January 1, 2012

NEW at ALL

Χρόνια πολλά σε όλους και όλες όσους εδώ και τόσα χρόνια είναι στην παρέα που έχουμε φτιάξει όλοι με τα Βlogs μας. Μετά από μια μεγαλούτσικη αποχή επιστρέφω για να μείνω για τα καλά , πλέον μόνιμος κάτοικος Λήμνου (έμειναν μόνο λίγα μαθήματα για το τέλος) δικτυωμένος όσο δεν πάει και με καινούριες ιδέες ήρθε η ώρα να υποδεχτώ και το 2012.Ελπίζω να ναι καλή χρονιά , κ ας λένε πολλοί ότι μπορεί να έιανι και η τελευταία ( βλακείες έχω να πω) και να μπορέσουμε να ξεκινήσουμε όλοι με όσο κέφι μας έχει απο μέινει να αλλάξουμε ότι μπορούμε .
Ρίξτε μια ματιά στο παραακάτω intro με το οποίο λέω να ξεκινάω τις online δουλειές μου και πείτε μου αν σας αρέσει , θα το εκτιμούσα αφάνταστα :D