Friday, November 27, 2009

Νέα Εκπομπή

Σήμερα το βράδυ της Παρασκευής και ώρα 10:30 στον ιντερεντικο ραδιοφωνικο σταθμό Radio Skandalia θα κάνω τη δεύτερη μου εκπομπή! Μπείτε να ακούσετε τα αγαπημένα σας Rock κομμάτια σε μια υπέροχη βραδυα!!! :D Πατήστε ΕΔΩ για να ακουσετε ..
στις 10 περιπου θα αρχισουν να μπαινουν κομματια οποτε μην μπείτε πιο νωρις :Ρ
[http://skandalia.listen2myradio.com/]

Wednesday, November 25, 2009

Η πρώτη μου εκπομπή μόλις τελείωσε.. Και μπορώ να πω ότι το γουστάρωωωω τρελά!!!!!


Μόλις τέλειωνω μια 5ωρη εκπομπή, η οποία όπως μου λένε άφησε πολύ καλές εντυπώσεις και τα κομμάτια που έπαιξα άρεσαν σε πολλούς... :))))))))))))
Τελικά ένα έχω να πω , το να κάνεις εκπομπή σε ραδιόφωνο είναι η απόλυτη πόρωση!!!! ελπίζω όσοι να την ακουσατε να σας κράτησε μια καλή συντροφιά! ;)

Tuesday, November 24, 2009

Αρχίζω εκπομπή!!!



Ναι επιτέλους είναι γεγονός, από σήμερα αρχίζω την πρώτη μου ραδιοφωνική εκπομπή στον ιντερνετικό ραδιοφωνικό σταθμό Radio Skandalia.. Και όπως ειναι αναμενόμενο θα είναι Rock-Metal εκπομπή!!! Όσοι από εσάς θέλετε μπείτε στις 10:00 το βράδυ ΕΔΩ να με ακούσετε.. Θα χαρώ να βάζω μουσική για σας!!!!

Sunday, November 22, 2009

κολλήματα ;)

Είναι μερικές φορές που κολάς με κάποιο τραγούδι και όσες φορές και να το ακούσεις δεν μπορείς να σταματήσεις γιατί πολύ απλά δεν το χορταίνεις.. Είμαι σίγουρος ότι πολλές φορές θα έχετε νοιώσει το ίδιο συναίσθημα για κάποιο αγαπημένο κομμάτι σας.. Αν έχτε ορεξη και θέλετε πείτε μου με πιο έχετε οκλλήσει εσείς.. :)))))))

Thursday, November 5, 2009

New metal bands :)))

Αυτό που μου αρέσει όσο τίποτα ,είναι να ανακαλύπτω συνέχεια καινούρια συγκροτήματα. Τις τελευταίες μέρες πραγματικά έχω ενθουσιαστεί με 2 σεχτικά καινούρια , λίγων χρόνων και ψιλοάγνωστα στον ελληνικό χωρο, εγώ παντως δεν ήξερα κάν ότι υπάρχουν :P.
Αυτά είναι , Οι Angel Blake και οι Heed..
Δείτε μερικά δείγματα κ πείτε μου αν σας αρέσουν :)))))








Tuesday, November 3, 2009

my favorite metal songs!

\m/ some of my favorites ;)















Ελπίζω να αρέσει το γούστο μου.. :)))))