Wednesday, November 26, 2008

Άσε με , κάνω εργασία..


Πέρασαν βδομάδες και ούτε μια ανάρτηση.. Αυτά παθαίνει κανείς όταν τον κυνηγάνε οι υποχρεώσεις , και οι εργασίες. Δε ξέρω γιατί έκανα το "σφάλμα" και πήρα τόσες πολλές εργασίες, αλλά όταν πορώνεσαι και θες κάτι πάρα πολύ , ποτέ δε κοιτάς τις συνέπειες.. Έτσι πήρα κατ/ση η οποία αν και θεωρητικά είναι μία από τις πιο εύκολες στη σχολή, έχει το πιο απαιτητικό μάθημα με εργασίες να φτάνουν η καθεμία έως 60 σελίδες σε μέγεθος. Ακόμη έχω και μία πτυχιακή η οποία περιμένει να ασχοληθώ μαζί της , έχω και μια εργασία για τον εφαρμοσμένο μαγνητισμό που πρέπει να αρχίσω. Το κακό είναι ότι και η πτυχιακή αλλά και η εργασία στον μαγνητισμό στηρίζεται σε αγγλική βιβλιογραφία , και μιας και τα "επιστημονικά" μου αγγλικά δεν είναι και τόσο καλά και έτσι ζορίζομαι αρκετά. Βέβαια οι απαιτήσεις είναι πολλές , αλλά η ικανοποίηση που νοιώθεις μόλις τελειώσεις και παραδίδεις είναι πραγματικά το κάτι άλλο, και μπορώ να πω πως αξίζει τον κόπο και τα ξενύχτια ..
Τελικά ίσως να είμαι μαζωχιστής όπως φαίνεται αλλά , όπως προέιπα, την ώρα της παράδοσης και της παρουσίασης σε κοινό ανταμοίβεσαι για όλα και το ευχαριστιέσαι όσο τπτ άλλο. Ελπίω μόνο να καταφέρω να τελειώσω μέσα στα χρονικά πλαίσια που μου έχουν τεθεί και να μη ψάχνομαι...

Friday, November 7, 2008

Τρεξίματα


Έχω να γράψω ανάρτηση κοντά στο μήνα..Πως πέρασε τόσος καιρός????
Εδώ κ ένα μήνα , δεν έχω προλάβει να καθίσω δευτερόλεπτο σε ησυχία. Έχω αναλάβει πολλές υποχρεώσεις που τρεχουν στη σχολή κσι νοιώθω να αμρ κυβερνά το απόλυτο χάος..
Ήδη πρόλαβα και παρουσίασα τον 3ο Νόμο του Νεύτωνα στο μάθημα της Διδακτικής και μπορώ να πω ότι πήγε αρκετά καλά.
Εν τω μεταξύ έχω και μία πτυχιακή που τρέχει και πρέπει κάποτε να τελειώσε , χώριαα οι πρόοδοι που έρχονται..
Το καλό μέσα σε όλα αυτά είναι ότι γουστάρω όλη αυτή την κατάσταση, γιατί είναι η πρώτη φορά στα 4 χρόνια που είμαι φοιτητητής που διάλεξα εγώ τι μαθήματα θέλω να πάρω και ποια , ακόμη και την κατ/σή μου ,την οποία και θέλω να την τελειώσω με καλό βαθμό..
Επιτέλους , η φοίτηση στη σχολή μου έχει αποκτήσει τρομερό ενδιαφέρον!!!!
Βέβαια όλα αυτά μου παίρνουν τον χρόνο που θα ήθελα να διαθέτω για να γράφω στο blog μου, αλλά ζητάω την κατανόησή σας πάνω στο συγκεκριμένο θέμα...