Wednesday, April 30, 2008

Ο μεγάλος περίπατος του Κώστα..


Κάθομαι στο πρακτορείο , και προσπαθώ να σκοτώσω λίγο την ώρα μου, γιατί αν συνεχίσω θα σκοτώσω κανέναν άνθρωπο. Τελικά είναι πολύ δύσκολο, όταν δεν έχεις δουλειά να κάθεσαι. Οι ώρες μου φαίνονται βουνό... Θα μου πείτε μιας και έχεις ιντερνετ μπες και χάζεψε... Μπα, δεν έχω όρεξη..
Όταν με πιάνει η βαρεμάρα τότε δε μπορεί να με συγκινήσει τπτ, και κανένας. Και η βλακεία είναι πως όταν βαριέμαι πέφτω και ψυχολογικά, και αυτό είναι το χειρότερο για εμένα, μιας και γίνομαι αρκετά σκληρός με τους άλλους όταν πέφτω. Όπως καταλαβαίνετε, είμαι σαν ένα σύστημα με ντόμινο πλακίδια, που μόλις πέσει το πρώτο τότε δύσκολα θα μπορέσεις να αποτρέψεις την καταστροφή... Πουνα μην είχα και τη δουλειά βέβαια και να καθόμουν στο σπίτι. Θα είχα κόψει φλέβα...
Τα Χριστούγεννα που έγινε αυτό , για να μπορέσω να ξεσκάσω και να αλλάξω διάθεση πήγαινα στο διπλανό χωριό και γύριζα, κάνοντας με τα πόδια μια απόσταση 6 χμ. Και τώρα το κάνω αυτό. Δε ξέρω, αλλά όταν είμαι έξω και περπατάω και γύρω μου υπάρχουν μόνο χωράφια ηρεμώ και μπορώ και σκέφτομαι πιο καθαρά.
Κάποτε η Μάτα μου έλεγε για διαλογισμό..Τελικά βρηκα πως μπορώ να βρω τη δική μου ισορροπία και να καθαρίζω από ότιδήποτε με βαραίνει. Το μοναδικό που χρειάζεται είναι να είμαι , μόνος μου κάπου έξω και γύρω μου να υπάρχουν μόνο χωράφια και ησυχία...Ο καθένας με τον τρόπο του..
Ευτυχώς αύριο πρωτομαγιά, που δε θα δουλεύω , θα μπορέσω να βγω πάλι και να πάω τον περίπατό μου..
Αν είχα μια καλή φωτογραφική μηχανή θα σας έδειχνα την διαδρομή για να δείτε πόσο ωραία είναι. Συνήθως όλοι λένε πως το νησί είναι ξερό, αλλά τώρα είναι η μοναδική εποχή που απ' άκρη σ'άκρη είναι καταπράσινο και γεμάτο μυρωδιές που σε ταξιδέυουν..


Υ.Γ. Ο τίτλος της ανάρτησης είναι ένα λογοπαίγνιο του υπέροχου βιβλίου της Αλκης Ζεη " Ο μεγάλος περίπατος του Πέτρου"

Thursday, April 24, 2008

Μεγάλη μπουκιά φάε....


Τελικά μάλλον δε θα πρέπει να μιλάω καθόλου. Μέχρι προχθές έλεγα ότι δεν θα είχα καθόλου πρόσβαση στο ιντερνετ όλο το Πάσχα και τελικά έπιασα δουλειά στο πρακτορείο προπο του χωριού μου που είναι μόνιμα συνδεδεμένο στο ιντερνετ, κι έτσι μπορώ να ενημερώνομαι και να ενημερώνω το μπλογκ μου όποτε επιθυμώ. Αν και έχω την αίσθηση ότι από όλη τη μπλογκοπαρέα ότι έχω απομείνει μόνος μου...
Ελπίζω πάντως παιδιά, όπου κι αν επιλέξατε να περάσετε το Πάσχα σας , να το περάσετε τέλεια και με αυτούς που επιθυμειτε, και προσοχή στο αρνάκι. Εγώ ήδη έχω αρχίσει να έχω τύψεις με το φαγητό της μάνας μου που καταναλώνω...

Tuesday, April 22, 2008

ΠΑΣΧΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ


Τελικά είναι ωραίο το Πάσχα στο χωριό. Οι διακοπές μου εξελίσσονται πολύ καλύτερα από ότι φανταζόμουν αρχικά. Αν και πάλι οι επιλογές μου παραμένουν περιορισμένες, μιας και δυστυχώς στο χωριό παραμένω ψιλοαποκομμένος από τον υπόλοιπο κόσμο του νησιού, δεν παραπονιέμαι καθόλου, και προπάντων δεν έχω καθόλου όρεξη για γκρίνια όπως τα Χριστούγεννα. Το μοναδικό μου αγκάθι είναι ότι δεν έχω ιντερνετ στο σπίτι μου και έτσι είμαι λίγο εκτός, αλλά από την άλλη είναι ευκαιρία για αποτοξίνωση μιας και είχα ψιλοκαεί τόσο καιρό από το πρωί ως και το βράδυ μπροστά από το pc. Εδώ οι εξελίξεις προχωράνε εξαιρετικά αργά και προπάντων το χωριό μου φαίτεται λίγο εκτός απο τη πραγματικότητα που είχα συνηθήσει ως τώρα. Αν όλοι λένε την Θεσσαλονίκη την πόλυ του χαλαρά που να ζήσουν και στο χωριό μου. Πάντως η εντύπωσή μου πως οι εξελίξεις τρέχουν μόνο στα μεγάλα αστικά κέντρα, ενώ η επαρχία μένει πίσω ενισχύεται κάθε φορά που επιστρέφω στο χωριό μου. Από τη μία αυτό είναι καλό, καθώς η αγνότητα του μέρους αυτού διατηρείται , αλλά από την άλλη λες ρε γαμώτο και εμέις Ελλάδα είμαστε. Συνήθως παραπονιούνται οι Θεσσαλονικείς ότι το κράτος των Αθηνών τους έχει γραμμένους και ότι η ελλάδα είναι η Αθήνα, αλλά τι να πούμε και εμείς εδώ που μένουμε μια ζωή πίσω σε όλα. Από τη μία η αδιαφορία του κράτους , από την άλλη τα κολλημένα μυαλά των ανθρώπων στο μέρος μου οι οποίοι δείχνουν πεισματική άρνηση στο να αποδεχθούν ότι υπάρχει εξέλιξη.. Έτσι μένουμε πίσω. Χαρακτηριστικό παράδειγμα , πριν από 1 χρόνο, όταν στην Θεσσαλονίκη δούλευα με ασύρματο δίκτυο ιντερνετ, στο χωριό κάναμε τα πρώτα μας δειλά βήματα με τις απλές dial up συνδέσεις, ούτε καν ISDN. Από πέρυσι βέβαια άλλαξε κάπως αυτό μιας και ο ΟΤΕ μας έδωσε δικαίωμα για 20 συνδέσεις ADSL!!!! μιας και στο χωριό υπάρχει πρακτορείο ΠΡΟΠΟ, αλλιώς θα κάναμε αιώνες να δούμε λίγη τεχνολογία... Ακόμη , όπως θα καταλάβετε ευτυχώς! που ήθελε το κράτος να εξυπηρετήσει την εταιρία του OΠΑΠ, και μας έδωσε μερικά ψίχουλα ιντερνετ. Όπως λένε πολύ σωστά , κοντά στο βασιλικό ποτίζεται και η γλάστρα.... Αλλά που θα πάει , κάποια στιγμή θα πάμε και εμείς μπροστά..

Thursday, April 17, 2008

Kαλό Πάσχα!



H ώρα είναι 12 παράκάτι και ετοιμάζω βαλίτσες. Αυριο είναι η μεγάλη μέρα που θα πάρω το δρόμο της επιστροφής προς το νησί μου , όπου κα θα περάσω οικογενειακά το πάσχα. Οφείλω να ομολογήσω πως μου έλειψαν οι δικοι΄μου. Από την τελευταία φορά, δηλ.τα Χριστούγεννα , που πήγα έχουν αλλάξει πάρα πολλά πράγματα και κυρίως εγώ. Θέλω να πιστεύω ότι έχω ωριμάσει κάπως περισσότερο και ότι είμαι πιο αποφασιτικός. Τέσπα, δεν είναι ώρα να σας ζαλίζω με τα εσωτερικά μου. Δεν νομίζω να έχετε την όρεξή μου.
Πάντως αυτές οι δύο εβδομάδες που έρχονται θα πρέπει να είναι επικοδομητικές από άποψη διαβάσματος , μιας και δε θα κάνω το σφάλμα που κάνω κάθε ορά να πάρω τα άπειρα βιβλία μαζί μου και στο τέλος να μη διαβάζω τπτ κουβαλόντας τα τζαμπα τόσες ώρες δρόμο ώς το νησί και ξανά πάλι πίσω. Αυτή τη φορά θα πάρω μόνο 3 μαθήματα τα οποία τα δίνω σε πρόοδο και θέλω να τα περάσω όπωσδήποτε.. Πάντως αυτό που με στεναχωρεί είναι ότι δεν θα έχω ιντερνετ και έτσι δε θα μπορώ να επικοινωνώ και να ενημερώνω τακτικά το blog μου, μιας και θα πρεπει να κατεβαίνω στη Μύρηνα σε κανένα ίντερνετ καφέ, κάτι που το πολύ πολύ να γίνει κανα δυο φορές μόνο.
Ελπίζω και έυχομαι σε όλους ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ & ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ, και ελπίζω να τα ξαναπούμε άμεσα στις επόμενες 2 εβδομάδες.
ΥΓ1 Kleine Wolke ελπίζω να σε βρω για κανένα καφέ στη Νεφέλη!
YΓ2 η εικόνες είναι λίγο ότι να 'ναι , αλλά έχουν πλάκα!

Monday, April 14, 2008

όλος ο κόσμος μια θάλασσα..



Άλλη μια μέρα ξεκινά,, με λίγη βροχή βέβαια , αλλά ξεκινά... Σήμερα είμαι αρκετά χαρούμενος. Από τη μιά η υπέροχη μέρα που πέρασα εχθές , από την άλλη το ότι άλλαξα μετά από 2 χρόνια διακόσμηση στο σαλόνι μου. Τελικά αυτό το Captain έχει αρχίσει να με επηρεάζει πολύ, αφού γέμισα το σαλόνι μου με πίνακες ιστιοφόρων , έχω και έναν αρχαίο χάρτι των παλιών θαλασσοπόρων από την άλλη πλευρά του τοίχου, μόνο ένα τιμόνι μου λείπει όπως σωστά είχε πει η Μάτα. Είναι ωραίο το να μη μένεις στάσιμος, και κυρίως όταν πρόκειται για τη διαμόρφωση του χώρου που ζεις. Πάντως μέσα από αυτό, διακρίνω ότι είμαι πολύ δεμένος με τη θάλασσα, από νησί ερχόμενος βλέπεις... Δεν μπορώ να με φανταστώ να ζω σε μέρος περικυκλωμένο από βουνά, άντε να τη βγάλω μια βδομάδα το πολύ, μετά θα μαραζώσω. Έχω κάνει πολλά ταξίδια στη ζωή μου, και εδώ στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό, και όποτε περνούσαμε από μέρη τα οποία ήταν κυκλωμένα από βουνά και δεν ήξερα προς τα που είναι η θάλασσα , με έπιανε ένα σφίξιμο στο στομάχι. Η θάλασσα για μένα είναι κάτι το μοναδικό, μπορώ να κάθομαι με τις ώρες και να την κοιτάω. Σε ηρεμεί και σε γαληνεύει , ημερώνοντας την καρδιά σου όταν αυτή έχει τρικυμία. Για μένα δε θα υπηρχε καλύτερο μέρος από τη Θεσσαλονικη για να ζήσω τα φοιτητικά μου χρόνια, μια πόλη που ζεί πάνω στη θάλασσα. Ανοίγεις το μπαλκόνι σου και βλέπεις στον ορίζοντα τα καράβια, όταν σκας μπορείς να περπατήσεις δίπλα στη θάλασσα και να αναλύσεις τα πάντα. Αχ θάλασσα...

Saturday, April 12, 2008

Ας ξαναγίνουμε παιδιά!

Σχεδόν όλοι μας ώς παιδιά έχουμε διαβάσει comix, είτε με το Mικι Μάους, είτε με τον Ντοναλντ και τους άλλους ήρωες της Ντίσνεϋ. Σήμερα την εξέληξη και τη διάδοση του διαδικτύου μπορούμε να απολαύσουμε ξανά τα παλιά αγαπημένα μας Comix. Ειτε αυτά είναι με τον Asterix είτε της Ντισνεϋ κ.α. Αν έχετε όρεξη για ψάξιμο δείτε εδώ , και ψάξτε λίγο για να βρείτε το αγαπημένο σας comix. Στην παραπάνω σελίδα μπορείτε να διαβάσεται online δωρεάν τα αγαπημένα σας comix, και με μια απλή εγγραφή να τα κατεβάσετε στον υπολογιστήσας. Εγώ το έχω λατρέψει ήδη και φαντάζομαι πως και εσείς θα κάνετε το ίδιο.
Και για ένα πρόχειρο δείγμα παραθέτω Τον βίο και την πολιτεία του Σκρούτζ Μακ Ντακ:

wow... no comments

Friday, April 11, 2008

Free Stuff...


Aποφάσισα να ανανεώσω λίγο τις επιλογές του blog μου, έτσι ώστε να δίνονται περισσότερες δυνατότητες στους επισκέπτες και για μπορούν να βρίσκουν χρήσιμες σελίδες που θα μπορούσαν να δώσουν την απάντηση σε κάθε πρόβλημα/απορία τους καθώς και σελίδες τεχνολογικού περιεχομένου , έτσι ώστε να μπορείτε όλοι να βρίσκετε ευτό που χρειάζεστε εύκολα και γρήγορα και πάνω από όλα δωρεάν, γιατί το free stuff είναι και καλύτερο..
Eλπίζω να σας αρέσει και να βρείτε ότι σας ενδιαφέρει... απλά δείτε κάτω στο πλάι..
Σημ. Τα έχω τσεκάρει όλα , και μπορώ να πω ότι λειτουργούν τέλεια, από τα προγράμματα , μέχρι τα e-book και όλες τις υπόλοιπες σελίδες..( Σε μερικά ίσως να χρειαστεί να εγγραφείτε πρώτα , αλλά δεν είναι τπτ το δύσκολο)

Καλο downloading!

Thursday, April 10, 2008

Μια ερώτηση προς όλους !


Σήμερα θα κάνω ένα προτότυπο ποστ, στο οποίο θελω να με βοηθήσετε όλοι όσοι μπαίνετε στον κόπο να το διαβάσετε. Θα ήθελα να μου απαντήσετε σε ένα θέμα το οποιο με προβλημάτιζε όλη τη σημερινή ημέρα από φιλοσοφικής απόψεως... Τι θα ήταν αυτό το οποίο θα σας νευρίαζε τόσο σε έναν άνθρωπο, φίλο, γνωστό ή μέλος της οικογένειάς σας που αν σας το έκανε θα τον αποστρεφόσασταν και θα θέλατε να διακόψετε κάθε σχέση μαζί του, ή θα αισθανόσασταν προδομένοι ή αν δεν επηρεάζεστε τόσο εύκολα , απλά ενοχλημένοι? Σας παρακαλώ, αν δεν σας είναι κόπος γράψτε μου στα σχόλια τι θα ήταν αυτό που δεν ανέχεστε να σας κάνουν. Δείτε το σαν μια μικρή στατιστική έρευνα τα αποτελέσματα της οποίας θα έχουν αρκετό ενδιαφέρον , μιας και θα είναι το πως αισθάνεστε. Μπορεί να φαίνεται περίεργο, αλλά δείτε το σαν μια πρόκληση και μπείτε στον κόπο και αφήστε ένα σχόλιο πάνω στο θέμα. Θα περιμένω να δω τις απαντήσεις σας με ανυπομονησία,,
Ευχαριστώ προκαταβολικά! :)

"Συνέβη κι οποιος θέλει το πιστευει.."(Θέατρο Ραδιο City))




Πριν από λίγο , επέστρεψα από τη θεατρική παράσταση : "Συνέβη και όποιος θέλει το πιστεύει". Απλά, δεν έχω λόγια, μέσα σε μιάμιση ένοιωσα όλα τα συναισθήματα που πάντα ήθελα να νοιώσω σε μια παράσταση. Γέλασα με τις φοβερές ατάκες των ηθοποιών , οι οποίοι έπαιξαν άψογα και με πολύ κέφι τον ρόλο τους αφήνοντας μια μοναδική αίσθηση στο κοινό, μου άφησε μια πικρία στο τέλος και μια μικρή κάθαρση συναισθημάτων. Περιττό να πω ότι κατάλαβα κατευθείαν ποιος είναι το πρόσωπο κλειδί, τόσο που κάποια στιγμή στην αρχή ενώ λέω στην κοπέλα μου πως λογικά θα τελείωνε και ποιος κρύβονταν πίσω από όλα, με ακούει η "από δίπλα μου" και στο τέλος με ρωτάει καλά βρε που το ήξερες. Χιχι όποιος διαβάζει πολύ κώδικα Da vinci' κάτι παραπάνω πιάνει (αυτό ήταν σπόντα).. Βασικά μου έκανε τόσο τρομερή εντύπωση, γιατί ήταν η πρώτη θεατρική παράσταση που παρακολούθησα ποτέ με κανονικούς ηθοποιούς , μιας και στο χωριό μου δυστυχώς , ο πολιτισμό αρνείται πεισματικά να έρθει...(Αυτό ήταν καρφί, όχι απλή σπόντα). Να πάτε να το δει τε , οι ερμηνείες είναι τέλειες, με πολύ κέφι, χιούμορ, τις σωστές δόσεις δράματος και το τέλειο σενάριο, που μέχρι το τέλος θα σας μπερδέψει όλους , αλλά όταν καταλάβεις, τότε θα δεις πως όλα συνδιάζονται και μπαίνουν στη σωστή σειρά, κάτι σαν τη μικρή μας ζωή στην οποία είμαστε απλοί μουσαφίρηδες.
Y.Γ. Τελικά οι πιο ωραία περνάς όταν δεν ξέρεις την υπόθεση του έργου που πας να παρακολουθήσεις, η έκπληξη είναι αυτή που σε γεμίζει

Tuesday, April 8, 2008

Egoiste - Vision Of The Occult

Να παίξω και γω?


Άσχετο, εν μέσω προόδων τελικά θα είμαι ο μοναδικός που δε θα προοδεύσει, να μου το θυμηθείτε! Τέσπα, μετά από τη απαραίτητη γκρίνια , θα απαντήσω με χαρά και με όλη μου τη σουρεαλιστική μου υπόσταση (, σωστά το είπα? χου νοουςς??) , θα πάρω και εγώ μέρος στο παιχνιδάκι που άρχισαν οι συμπλογκιστές μου, δεχόμενος την πρόταση της Κleine Wolke.
Βtw σιγά μη ξαναγράψω τις ερωτήσεις...Να τις κάνω copy-paste ?
1: Γιατί κλαις;
Δε ξέρω, ανάλογα με το πως θα μου τη δώσει..
2: Γιατί δεν κλαίς;
Γιατί θυμώνω εύκολα και νευριάζω, κι αν γίνει αυτό τότε κλαίνε οι άλλοι.
3: Πού είναι ο βάλτος;
Εξαρτάται από τα μυστικά...Δε κάνει να σου πω..
4:Ποιός και πού είναι ο δεσμοφύλακας; Της ψυχής μου , εγώ.. Τώρα το που είμαι εγώ , προς το παρόν θεσσ/νικη.
5:Πού συναντάς μια εντελώς δική σου άβυσσο;
Στο βάθος της καρδιάς μου, αν και τελυταία ανακαλύπτω ότι αυτή η άβυσσος δεν είναι και τόσο βαθιά όσο θα ήθελα να πιστεύω...
6:Περιφρονείς κάτι;
Αυτούς που μισώ..
7:Θα ερωτευόσουν για πάντα;
Ναι!!!!
8:Γιατί πουλιούνται τα "έργα τέχνης";
Γιατί υπάρχουν αυτοί που τα αγοράζουν..
9:Μήπως να αφαιρεθούν τα εισαγωγικά απ'την προηγούμενη ερώτηση; Δε γνωρίζω , δεν απαντώ.Άλλη ερώτηση?
10:Do you remember revolution;
Το resolution ξερω.. Σου κάνει?
11:Θα ανέβαινες σε ένα βουνό αν το επέβαλλε το ωροσκόπιό σου;
Πρόσεξε, μιλας σε ένα φυσικό... Ευτυχώς πέρασα την αστρονομία..
12:Θα σκότωνες τον παππού σου αν το τζάμι δεν έσπαγε απ'τον πάγο;
Δε ξέρω, μπορεί..
13:Θα μπορούσες να κλείσεις τα μάτια σου αν η ζωή σου έστηνε καρτέρι;
Αν νευρίαζα..
14:Θα κυλούσε η πέτρα του θανάτου το πρωί αν δεν κινδυνεύατε να τιμωρηθείτε απ'το νόμο;
Εξαράται, αν με έπιανε να την δένω από το λαιμό μου?
15:Θα εξετάζατε το ενδεχόμενο να διανύσετε τα μεσάνυχτα από την αρχή μέχρι το τέλος την οδό Αχαρνών αν γνωρίζατε οτι ποτέ δεν πρόκειται να σας συλλάβουν;
Αν είμουν άστεγος και ήθελα ΄΄ενα μέρος να κοιμηθώ ( δες κρατητηριο) ναι , με 1000!!!!
16:Θα σκότωνες τον Μπούς αν σου χάριζαν 10 λαχταριστά εκλέρ; .
και τα ζώα έχουν ψυχή.. Δε τα λυπάσαι?
17:Θα μου έδειχνες τα σαπισμένα σου δόντια αν έβλεπες μέσα τους τ'αστέρια;
Εξαρτάται, θα μου έδινες καραμέλα?
Με όλο το ζαχαροπλαστίο, κάτι γίνεται...
18:Θα έπεφτες στο πηγάδι αν ήσουν θλιμμένος;
Μπα , προτιμώ μπαλκόνι, Είναι και της μόδας...


΄Οπως καταλαβαίνετε έχετε να κάνετε με ένα άτομο αναμφιβόλου σοβαρότητας, αλλά μη δίνεται σημασία....

Να κάνω και εγώ πάσα στον Radikal, τον Emperistatomeno ο οποίος επανήλθε δριμύτερος ,τον Seventh , και όποιον άλλον έχει όρεξη για παιχνιδάκια.

Sunday, April 6, 2008

TENACIOUS D - Kickapoo

Ετσι για να γουστάρουμε λίγο όλοι εμείς που ακούμε Rock



Radikal και Νightmare αφιερωμένο εξαιρετικά!!

Saturday, April 5, 2008

Ζήσε τη στιγμή...




Mia εβδομάδα πλησιάζει προς το τέλος της , θα έλεγα μάλιστα μια πολύ τέλεια εβδομάδα..
Τελικά βοηθά να αντιμετωπίζεις τα πράγματα με αισιοδοξία! Τελικά ίσως δεν αξίζει να σκάμε με τα πράγματα τόσο. Πάντα ακολοθούσα μια αρχή στη ζωή μου, ή έστω προσπαθούσα να την ακολουθήσω όσο μπορούσα. Αυτή η αρχή λέει : "Ζωή στην κάθε ανάσα" και για μένα αντιπροσωπεύει ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή μου.
Έτσι όπως είναι η ζωή μας , μάθαμε να υπολογίζουμε τα ασήμαντα και να σκάμε για αυτά, ενώ αγνοούμε τα πιο σημαντικά. Πόσοι από εμας άραγε έχουν σκεφτεί πόσο σημαντικό είναι ένα φιλί, ένα χάδι , μια αγκαλιά, ένα βράδυ με τους φίλους σου να γελάςκαι να διασκεδάζεις ώς το πρωί? Αναλονόμαστε κάθε μέρα στα αγχη και στα πάθη μας και δε μας μένει χρόνος να σκεφτούμε τα πιο απλά. Ως φυσικός έμαθα μια αρχή που διέπει όλο το σύμπαν , αυτή η αρχή λέει πως " Το σύμπαν τείνει να ακολουθεί πάντα των πιο απλό δρόμο". Και πραγματικά όλα στη ζωή μας είναι απλά, μόνο που ως άνθρωποι έχουμε την τάση να τα κάνουμε περίπλοκα χωρίς λόγο. Μπορεί να είμαι μόνο 20 χρονών αλλά έχω δει πολλά πράγματα και ζήει επίσης, μέσα από όλα αυτά έχω διαπιστώσει πως πρέπει να ζεις το κάθε λεπτό της ζωής σου σαν να είναι το τελευταιο , γιατί όλα είναι πολύ ρευστά και το μόνο σίγουρο είναι το τέλος. Γι αυτό , ζήσε, άνοιξε τον εαυτό σου στους άλλους, νοιώσε τα πιο απλά, τα πιο χρωματιστά πράγματα στη ζωή. Οι μπελάδες δε θα σταματήσουν ποτέ, για αυτό ας δώσουμε αξία στο κάθε λεπτό πραγματικής ευτυχίας στη ζωή μας!

Tuesday, April 1, 2008

Happy birthday to me!!!


Σαν σήμερα , 1η Απριλιου πριν από 20 χρόνια ήρθε στη ζωή ένα αξιαγάπητο και αξιολάτρευτο πλάσμα, δηλ. εγώ...΄Εντάξη θα κόψω κάτι μιας και παρα είμαι υπερβολικός. Θα μου πείτε βρήκες και συ μέρα για να γεννηθείς βρε παιδί μου....Τι να κάνω, με περιμένανε από τις 23 Μαρτίου και βγήκα σα σημερα ,και πάλι δεν ήθελα να βγω ( ίσωw κάτι να ήξερα καλύτερα).
Ότι έγραφα παρακάτω ξεχάστε το ,τουλ για σήμερα... Δε ξέρω αλλά πετάω από τη χαρά μου.. Ίσως να φταίει που έχω γενέθλια, ίσως το ότι πέρασα το εργαστήριο ηλεκτρονικής με 10 , ναι το πρώτο μου δεκάρι σε εργαστήριο, ίσως γιατί πήρα το πιο τέλειο δώρο που ήθελα από την καρδούλα μου, ίσως όλα μαζί.... Σήμερα όλα μου φαίνονται τέλεια και ιδανικά..Θέλω να γελάω συνέχεια και να λέω στους άλλους πόσο τους αγαπάω ;D.. ..
Υ.Γ. thogia εμπνέομαι από το δικό σου ποστ για τα γενέθλια και από την ιδέα , να βάλω τη φωτογραφία από τα πρώτα μου γενέθλια...
Y.Γ 2 Μπορεί να γεννήθηκα πρωταπριλιά , αλλά δε λέω ψέματα ποτέ , όλως περιέργώς... Αυτό το λέω σε περίπτωση που αναρρωτηθείτε... ;D